Melodic Spaces

K.O.N.E | 04.04.2005 | Trance
3:46

Paskaa

8.00   316 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
RadeoN 05.04.2005
No voihan hitto!!!!!!!!!! NYT KÄVI ISO KÄMMI!! KOMMENTOIN VÄÄRÄÄN PAIKKAA VÄÄRÄÄ BIISIÄ!!!!! TUO EDELTÄVÄ KOMMENTTI EI SIIS OLLUT TARKOITETTU TÄHÄ KIPALEESEEN!! HEHEHE... tekevälle sattuu!! eli jospa poistaisit sen niin ei tule enempää väärinkäsityksiä!!
0   +1 +2
 
8
RadeoN 05.04.2005
Noniin! Hienoa työtä... mukavasti kehitystä edelliseen kipaleeseen nähden... nyt on menoa ja varmaan huomaat itsekin miten paljon yksi pad-settikin saa aikaan melodian tukemisessa. Mutta sitten asiaan...

Bassolinja soi mukavalla soundilla alussa.. mutta mitä enemmän soundeja tulee kehiin sitä enemmän se jää piiloon ja kun mennään "täysillä" niin se on kyllä aivan liian pimennossa.. lisää voimaa/muhkeutta siis siihen!

Päämelodian soundi ehdottomasti huoltoon... efektoi sitä hieman.. ehkä pehmeyttä ja jotain pientä kaikua ym... mitä sitten keksitkään.. mutta jotain sille tekisin.. nyt se kuulostaa hieman liian töksähtävältä soundilta. Sitten esim. ajassa 0:52 tuleva parin sekunnin nostatus soundi on hienon kuuloinen.. siitäkin voisi kehitellä jotain pientä melodia osuutta.. juuri esim. hieman pidemmän kunnon räjähtävän nostatus kohtauksen.

Olet tehnyt hyvän kuuloiset rauhoitus osiot kahden ensimmäisen päämelodiaosuuden päätteeksi.. hienoa jälkeä.. mutta sitten kun vielä 3. kerran lähtee päämelodia käyntiin niin siihen olisin jo viimeistään kaivannut enemmän jotain monipuolisuutta... ehkä jonkun lisäsoundin tai sitten vain monipuolistanut enemmän tuota melodialurittelua.

Kyllä tässä siis edistystä on ja paljon hyvää ideaa jälleen! arvosanaks tällekin 8... vaikka älä nyt arvosanoja tsiigaile.. vaan kerää kommentteja ja yritä niiden perusteella hioa tuotantoa parempaan suuntaan! paremmin kehityt rakentavalla palautteella kuin kymppi-numeroilla!! =)

PS.. ei tää nyt ihan psytrancea taida olla!!!! =) heh!! Melodic- tai euro trance sopis paremmin! vaikka mitäs sillä muuten väliä on paitsi että psytrancen vannoutuneet fanit voivat vain hieman pettyä!!

Duunailehan lisää!!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat