I Want You(Sports Tv-style)

2:54

Kateltiin urheilu-ruutua ja huomattiin siinä oleva musa kehnoksi ja sävellettiin tää versio. Tähän on mukava puhua päälle urheilu tuloksia. Vaikka kaikki hyvät suomen saavutukset peräjälkeen vuosiluvut jne..

9.83   1968 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
No tämähän on vain tällaista revitystä mutta hyvää.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 06.07.2005
Tässä meiningissä tuntee itsensä nuoreksi!
0   +1 +2
 
10
Gaiski 30.05.2005
Rivakka. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
10
theplan 27.05.2005
No eihän tästä voi olla pitämättä! Varsin onnistuneella tavalla oli lisätty parit kitararaidat vanhojen (?) pohjien päälle. Kyllä tähän kelpaa selostella/juontaa päälle, kokeiltu on!

Tuntuu kyllä oikeastaan ihan eri biisiltä kuin alkuperäinen...Ei lauluversiokaan ollenkaan hassumpi ole, mutta ehkäpä tää instrumentaalimusa on sittenkin sitä aidompaa SNB:tä.

Varsin oivallisia kitarastemmajuttuja ja muita kuvioita. Taustat hiukan puuroutuvat, mutta pitävät kyllä homman hyvin kasassa kaikesta huolimatta. Avaruuskitaristi kyllä hallitsee loistavasti nämä hiukan maanläheisemmät testosteronin tuoksuiset kuviotkin. Erinomaisia sooloja.

Ehkä loppua kohti alkoivat eväät jo hiukan loppua, mutta ehkä sen oli tarkoituskin kuvata sitä kuinka Kimin auto hyytyi viimeisellä kierroksella? :) Onneksi biisin lopetus on kuitenkin napakka. Rokkia ja sporttia, siinä vasta lyömätön yhdistelmä! :D
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta