Last Morning

alpha C | 26.06.2005 | Melodic Trance
6:19

Jeps, eli nyt vähän pitempään kestäneestä kehittelystä syntynyt tuotos.biisi kokonaisuudessaan aika rauhallisesti rakentuva ja tunnelmallinen. :)

8.53   4298 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
DJ k0ne 16.12.2005
Aika Helevetin hyvää Träänssiä
0   +1 +2
 
9
Rigutus 17.11.2005
Ihan menevää trancea! :) Tätä kyllä kuuntelee ihan mielellään..
0   +1 +2
 
9
hatsi-hanna 21.10.2005
Kiitos!
0   +1 +2
 
8
Valandir 13.08.2005
Alkaa ihan menevästi sellasena "perus-trancena". Aika outoja rakenteluita sulla... Itse asiassa aika taiteellisa ja kyllä mielestäni sopii. Stringit ja synat ovat prkl:n hyviä. Mainpartti on jotenkin kehno ja jää uupumaan jonkin verran. Äänimaailma ja masterointi on tosin kyllä erittäin onnistunutta. Etenkin synat ovet hyvin puhtaita.

Pidin. Kyllä. Se on 8/10 :)
0   +1 +2
 
9
Protush 26.07.2005
Alkaa perusrumpukompilla rauhillisesti, ehkä hieman liiankin. Kicki on vähän vaisun kuuloinen vaikka muuten hyvä onkin (ehkä pelkkä volumen lisäys auttaisi asiaa). Muuten perkussiot ovat perustavaraa. Hyvä kuuloisia mutta liian suppeasti.. Hatsit ja jotkin muut saundit ottavat korvaan välillä.. Melodista menoa tästä kyllä löytyy ja siitä pidän! Kaiken lisäksi ne ovat vielä suhteellisen hyviä vaikka miksaus joissain saundeissa ontuu hieman.. 3 min jälkeen tuleva suvanto on erittäin hyvän kuuloinen mutta sen jälkeen tunnelma hieman lamaantuu kun rummut alkavat.. Saundit sekoittuvat osittain toisiinsa ja tunnelmasta tulee hitusen sekava.. Tuosta läskistä bassolinjasta tykkäsin erityisesti. Sitä olisi saanut olla enemmän esillä. Efekti puoli on biisissä kunnon ja rakenne on myös ok. Pieni viimeistelyn hiomattomuus vain jossain kohdin häiritsi mutta eipä sekään hirveästi. Kokonaisuutena aivan trancea menoa hyvällä fiilistelyllä :) 8H
0   +1 +2
 
7
Fleeticer 08.07.2005
Alku kuulostaa hieman kehnolta. Basari ihan iskevä, mutta EQ voisi olla parempi. Open hihat ottaa vähän korvaan. Ihan mukavasti lähtee biitti kuitenkin rullaamaan loppujen lopuksi. Melodiat taas jotenkin liian diskanttivoittoisia ja kylmän kuuloisia, enemmän sitä matalaa taajuutta mukaan vaikka padiin. Bassolinjakaan ei saa matalia taajuuksia täytettyä kun sen soundi on vain tuollainen kumiseva ja köykäinen. Elikkä kokonaisuutena melodioihin parannusta, erityisesti soundeihin ja linjakin voisi olla kiinnostavampi. Rummut perusvarmat, eipä niissä mitään ihmeellistä. Vähän enemmän perkussioita voisi olla mukana. Rakenne toimii ihan hyvin, efektejä voisi olla enemmän kehissä. Kokonaisuutena biisi ei jaksa innostaa eikä iskeä vähän kehnojen melodioiden takia. Yleensäkään biisissä ei ole mitään vetovoimaista mikä innostaisi kuuntelemaan uudestaan tai muistamaan biisin. Ei parasta sulta tällä kertaa.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 07.07.2005
Hyvältä kuulostaa tämä biisi. Soundit tuntuvat olevan mukavalla mallilla näillä tietokonekajareillakin... tosin jätän syvemmän analyysin ja uskoisin olevani pitkälle Larizzan kanssa samoilla linjoilla. Melodiat tuntuvat toimivan hyvin ja fiilis tässä biisissä on se mikä tekee tästä syyn lisäytyä fanilistalle. Yksinkertaisesti vain toimii. Mukavaa menoa kyllä. Biitti kuulostaa tiukalta ja noi stickin iskut sopivat mielestäni hyvin mukaan. Kyllä tässä on ainesta juu! :)
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 26.06.2005
Alku lupailee jälleen paljon hyvää, bassolinjassa voisi olla hiukan enemmän keskiääniä mukana, aavistuksen verran liian syvä. Linja on simppeli ja todella toimiva. Melodioiden kanssa deeppi linja alkaa toimivaan paremmin. Rummut kuulostavat omaan korvaan ainakin hyvin tehdyiltä. Kickiä väistelevä rahinasaha kuulostaa todella makealta. Pehmeä attack toimii.

Padimatot soundaa hyvälle. Erittäin tunnelmallinen ja rauhallinen fiilis. Rakentelu tuntuu olevan todella hyvin toteutettua. Rauhallista ja varmaa otetta.

Pieni juttu häiritsee vain melodian tahdissa. 11. iskulla melodia vaihtuu hiukan liian yllättäen... olisi ehkä turvallisempaa, jos käyttäisi jaollisia lukuja. En tiedä onko tässä haettu suurempaa vaihtelua, mutta helpommin olisin mieltänyt jos vaihdot olisi menty 12, 14 tai 16. Muuten melodiat ovat mielestäni tosi hyvän kuuloisia. Kovasti tulee sen vanha "sukellusvene-biisi" mieleen tästä, vain uudemmilla soundeilla.

Detunetetusta vinkusahasta en niin pitänyt, puurouttaa hiukan muita soundeja ja se erottuu muista soundeista liikaa. Tulee aika erinäinen fiilis. Mut jos se on tarkoitettu hälytys-soundina, ni siinä mielessä se on hyvä. Soundi vain rakeutuu hiukan... ainakin näillä kuulokkeilla kuunnellessa. Eipä se kyllä kauaa kestä, ni varsinaisesti se ei jää edes häiritsemään.

Mitä näin loppuun tuli olo. Biisi on ristiriitainen, mutta samalla todella loistava. Masterointi on varsin hyvää, rakentelut hyviä ja melodioista jäi hyvä maku. Soundivalinnat ovat erinomaisia, mutta silti jäi jotain pientä häiritsevää, johon kiinnitti hiukan huomiota. Pienellä säädöllä olisi voinut tehdä ihmeitä. Silti erinomainen biisi. Muutamista miinuksista huolimatta tässä on paljon hyvää asennetta. 8½

P.S. Mites juhannus meni?=)
0   +1 +2