Baby_Girl Ahmed.ft Romeo

Baby_Girl | 30.06.2005 | R'n'B
3:32
8.90   3577 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Mä tykkään biitistä. Laulu ja puheet ja mitä siellä oli nii toi kyllä tunnelmaa mutta oli vähän epäselviä. Väittäisin että olis toiminut biisi jopa paremmin pelkillä puhesampleilla ilman varsinaista räppiä.
0   +1 +2
 
4
Eltanin 28.12.2006
Epävarman kuulosta, huonosti miksattu, ja mitä mä sanoista sain selvää nii ei pahalla, mut mä tiiän alle 12-vuotiaita jotka kirjottaa parempii lyriikoita (enemmän aiheesta kohta). Ja sen vähäisenki tunnelman mikä biisist (biitin ansiosta) löytyy, pilaa aika lailla huono englannin lausuminen.

Odotin laulua (joka aika olennaisesti kuuluu R'n'Bhin), sen sijasta tuli vaan epäselvää puhetta. Puhuahan osaa kuka tahansa, selvästi tai epäselvästi. Ihan hyvä yritys, ja sellasen biitin päälle puhumisen saa onnistumaan kyllä jos sanat ja ääni vaan natsaa; tää vaan ei valitettavasti todellakaan vakuuttanu.
Tähän musatyyliin kuuluukin sellanen siirappisuus jossain määrin, mutta jos heti biisii kuunnellessa tulee sellanen fiilis ettei sanoja oo kyhätty kymmentäkään minsaa, niin huonosti menee. Ongelmanahan on varmasti se että sun oma englannintaito ei luultavasti oo äidinkielen tasoa; arvailen että oot noi sanat laittanu kasaan niin, että oot kuunnellu jotain enkunkielistä lyriikkaa joka on jo valmiiks keskinkertaista ja perustanu siihen sun omat höpinät. Jos rimmaa näin yksinkertasesti, ei voi olla hirveesti panostusta kyseessä. Pitäis koittaa saada sellasta luovuutta messiin, niin että sanat vakuuttaa; vaikeesta tietysti vieraan kielen kanssa, mutta siinä vaiheessa pitää joko petrata enkkua tai vaihtaa kieli sujuvampaan.
Esimerkkinä luovuudesta vois toimia sellanen lähtökohta, että ei rupee puhumaan siitä miten ihana joku "hani" taikka "beibe" on ja sitten jää vaan siihen pursuamaan, vaan koittaa saada vähän itsevarmuutta ASENTEEN (attitude) kautta. Ihmissuhteet on harvoin jos koskaan suoraviivaisia, ja musiikki tuntuu olevan musta aika oivallinen väline tuomaan sitä tosiasiaa esille mieleenpainuvalla ja kiinnostavalla tavalla.

Eli helvetisti enemmän ajatusta ja asennetta mukaan, jos meinaat jatkaa täntyylistä linjaa. Onnea kehitykseen, tässähän me kaikki opitaan yhessä päivittäin. Tsemppiä.
0   +1 +2
 
sannaz 30.08.2006
kestää kyllä turhan kauan ennenkuin "laulu" alkaa.
biitti on tosi hyvä, mutta laulussa olisi hiomista.. kuulostaa puheelta tai räpiltä enemmänkin.
laitatte ehkäpä liikaa sanoja. kokeilkaapa laittaa sanoja vähemmän ja venyttää hieman. ehkä se auttaisi tätä kuulostamaan r'n'b:ltä.
ilmottele kun uutta, niin tuun seuraamaan kehityst :)

-sana
0   +1 +2
 
9
miss-freak 01.10.2007
tä on khyl kiva biisi...mut ootte vissiin aloittelioita??koska toi alku on aika kiva mut liian pitkää ja toi biittii on liian korkeella ettei teijän ääni kuulu sielt kunnol ja se rimmaus pitä olla joka nelsejäs=)??niin mun veli frekloy amon oon mul sanonnu=)mut muuten toi on aika hyvä=)khyl te nousette vähän harjoitusta ja sillain itseluottamuus----pärjäilkää BY:Vaniyah Amon
0   +1 +2
 
Elias L. 27.03.2006
haha, kaaheeeeet
0   +1 +2
 
8
desibeli^ 14.12.2005
ja fanitan et kuulen miten kehityt........;)
0   +1 +2
 
8
desibeli^ 14.12.2005
joo pitkä intro siit pitkä miinus äänen laatu iha syvältä hukutte biittii ja pahasti kaikist sanoist ei saa selvää......miksaus on iha perseest........mut kai se siit lähtee muuten iha hyvä ;)
0   +1 +2
 
Jadyley 26.11.2005
kiva biisi. paljon potentiaalia!
0   +1 +2
 
LILQuest 23.07.2005
Ehkä vähän liian kauan kestää ennenku laulu alkaa.
Äänenlaatu ei oo mistään parhaimmasta päästä, eikä tää kyl kuulu R&B-musiikkilajiin, koska en mä ainakaa missään vaiheessa kuullu et joku olis laulanu...jonkun näköstä puhetta ja räppii kyl löyty !!
Biitti on mukavan kuulonen, ei varmaankaa teijän tekemä !
Käykääs kattoon mun biittei ja pistäkää kommentti jos siltä tuntuu !!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat