Cry

Windless | 13.07.2005 | Instrumental Rock
3:29

Raakile. Väsätty Jepaan ja THan toimesta. Melodisuuteen pyritään. Ainakin tällä hetkellä kokeillaan vain, miten tämä toimii näin instrumentaalina.

8.10   1280 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Elävä Legenda 13.06.2006
alku melodia toimii hyvin..
ehkä hiukan erilaisempi rumpu taustalla tai pienemmäl temmol niin se toimis ja natsais ehkä paremmin.. plussaa ois viel basso..
ihan kivaahan tää on, kitara skulaa hyvin, ehkä variaatioit kylläkin kaipais.. mut kokonaisuus ihan jees..
0   +1 +2
 
8
Putte 13.08.2005
Alku on erittäin kaunista kuunneltavaa, joskin tunnelma vähän rikkoontuu kun pianot muuttuu konemaisemmiksi samaan aikaan kun rummut alkaa. Rummut hakkaa sitä samaa peruskomppia biisin alusta loppuun. En oikein nyt osaa mitään selkeää mielipidettä tästä sanoa. Se kuuluisa punainen lanka tuntuu olevan pahasti hukassa, tai sitten en vain saa siitä millään kiinni. Koska biisi ei tarjoa minulle mitään sen suurempia elämyksiä, eikä ole mitenkään hämmästyttävän laadukkaasti tehtykkään, niin en voi antaa mitään huippunumeroita. Toisaalta ei biisissä ollut mitään suurempia vikojakaan. Pistetään nyt kasia sitten.
0   +1 +2
 
10
MC Pelikaani 11.08.2005
Mahtava biisi. Kaikki on kohdallaan, aina alusta loppuun asti. Miksi muut eivät tee myös tällaista?
0   +1 +2
 
Free-Soul 10.08.2005
Mun mielestä tämä sopisi ihan loistavasti jonkun elokuvan soundtrackille!
Intro jää vähän irralliseksi itse biisistä, vaikka molemmissa ihan kaunis melodia onkin. Nightwish-vaikutteet kuulee selvästi, ja jos tähän saisi oikean kitaristin vielä soittamaan, niin biisi vois nousta vielä arvoon arvaamattomaan. Tasoista sen verran, että piano puskee pahasti kaiken muun yli. Olikohan tarkoituksella, kun rumpu/basso/kitara-raidat on niin selkeästi keinotekoiset? Mä olen hiukan huono sanomaan tietokoneella tehdystä mitään, koska itse suosin oikeita soittajia, ja sinullekkin suosittelen, että soittaisit raidat uudestaan oikeilla instrumenteilla. Mut tämä onkin sitten vaan mun näkemys!
0   +1 +2
 
Haava 04.08.2005
Saundipuolella tämä vetää aika standardia MIDI-tyyppistä linjaa. Sillä puolella jää vähän vaisuksi. Sävellys puolellahan tässä liikutaan aika pitkälti tässä postmodernissa hollowood vaikutteisessa MIDI-ympäristössä myös. Perinteiset ja kauniit sävelkuviot on nivottu yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi, joka ei ole kliseisyydestään ole mitenkään niin huonoa, kuin tästä luonnehdistani saattaisi kuvitella. Sääli vain, että jokaisella sähkökitaran pärähdyksellä tulee vain ieleen sellainen 5 eurion saippua laatikko joka rämisee kylpyammeen reunaa vasten. Hyvällä Orchestral Librarylla tämä saattaisi perlittää jopa ihan kiavstikkin, sillä periaatteessa tuo musiikii oli parhaimmillan oikein mukavaa. Saundimaailmaan vain puhtia jos mahdollista.
0   +1 +2
 
7
Kuutti 03.08.2005
Kaunistahan tuo on. Soundit eivät kyllä ole mitkään erikoiset ja jotenkin tuo pianon pimputus häiritsee kun on tuollaista töksähtelyä... Aidoilla soittimilla voisi saada aikaan parempaa jälkeä ja vielä kun laulun tuohon lisäsi...
0   +1 +2
 
6
fighter 31.07.2005
Rummut on melko vaisun kuuloiset...muuten soundit on kohtuulliset.

Biisiin odottaisin enemmän vaihtelua. Loppua kohden tunnelma kohoaa jonkun verran...

kehittämis kelpoinen veto.
0   +1 +2
 
7
P. Virta 31.07.2005
Alkaa ainakin perhanan hyvin.. Intro jää soimaan mieleen. Muutenkin ihan kunnon biisi, mutta olis saanut mielestäni olla vähän nopeampi ja rumpuihin panostusta lisää. Mutta hällä välii kyllä tää tälläisenakin menee!
0   +1 +2
 
9
En erota huonoa ääntä, vaikka sellainen näyttäisi minulle persettä, joten en oikein muuta voi sanoa kuin että hyvältä tämä minun korvaani kuulostaa. Melodia on kaunis ja vaihteleva. Rummut mukaan niin tämä olisi varteenotettava hiphop-biittikin, vaikkei ole sellaiseksi tarkoitettu. Hyvää työtä kuitenkin.
0   +1 +2
 
8
Greco 24.07.2005
Mukiin menevät melodiat. Taitoa on sillä osalla. Rummuista kuulee oikeastaan vain symbaalia ja pienet bassorumpu pöräykset siellä täällä. Niihin kannattaisi panostaa enemmän. Ehkä sitten toivotussa studioversiossa sujuisi paremmin kuin tietokoneella nyt kun jää kunnon rytmi biisistä kokonaan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2