Condolence

Mukelo | 23.07.2005 | Symphonic Electronica
5:35

Surua ja melankoliaa. Mood music / easy listening-tyyppistä. Hitaasti rakentuva ja teemassaan vellova.

7.71   1150 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Michikawa 07.08.2005
Ihan mukavia soundeja ja harmonioita. Osa äänistä vain vaihtuu ja siirtyy hieman turhan leikaten ja äkillisesti, häiriten hieman niin rauhallista tunnelmaa. Lintuefektit tuntuvat turhan päälleliimatuilta ja mekaanisilta, itse olisin jättänyt ne pois kun kuulostavat niin pahasti synasoundilta. Biisissä voisi tapahtua myös hieman enemmän, nyt peruskuvion jatkuva toisto rupeaa pidemmän päälle hieman turruttamaan. Soundit vievät aika vahvasti 80-luvun syntheziser tunnelmiin, mikä ei ole mitenkään huono homma, kokonaisuus tuntuu aika nostalgiselta, mutta biisinä tämä on hieman liian yksinkertainen.
0   +1 +2
 
7
Dr.Groove 07.08.2005
Erikoiset ja mielenkiintoiset soundit, tässä tehdään teemaa todella rauhassa ja kiireettä.
Efektit ja soundimaailma toimivat hyvin, mutta teemat ovat hieman simppeleitä ja hitaasti eteneviä, niihin kannattaisi panostaa enemmän niin tästä tulisi huomattavan paljon toimivampaa.
Soundeissa tosin tuo synan suhina ehkä jää korvaa häiiritsemään, koska sitä tulee koko biisin ajan.
Toteutus on kuitenkin jo nyt hyvin tasapainoinen ja hallittu.
0   +1 +2
 
sinkki 07.08.2005
Kivan äänimaiseman olet rakentanut. Alun mukavat linnut tuntuvat hyökkäävän päälle. Sitten taas vierii mukavasti. Häiritsevin asia tässä lienee tuo virveli -tsuhahdus johon korvani eivät tottuneet.
0   +1 +2
 
d fast 07.08.2005
alku antaa odottaa ehkä turhan kauan, vaikka onkin tarkoitettu hitaasti rakentuvaksi. lämpöistä kellumista, ei näin yksinään jaksa yhtä kuuntelua pidemmälle kantaa. elokuva/pelimusiikkia ja melko kohtalaista semmoista. soundit ei ole parhaat mahdolliset ja biisi kaatuu hieman tuolle heikolle melodialle, joka yrittää olla enemmän kuin mitä on, ja sitäkin toistetaan kyllästymiseen asti.
0   +1 +2
 
5
zilakat 07.08.2005
Hienoja efektejä ja elokuva tunnelmaa. Vaikea kuunnella "musiikkina."
0   +1 +2
 
8
Jules Varjola 07.08.2005
Ihanata laululintua. En ihan menisi sanomaan, että easy listening, mutta kyllä tätä vähän masennuksissa kuutelee pois tiekseen. Hiven lisää mahtipontisuutta kaipailisin, ainakin ensimmäiseen puoliskoon. Lisää voimaa ja väkevyyttä, sielu kaipaa kakofoniaa ja jännitystä. Unimusiikiksi menee, ja ehkä epätoivoiseen yksin oloon. Ei ihan huono.
0   +1 +2
 
8
tejeez 07.08.2005
Jännää rauhallista, jotenkin outoa ja ehkä surullista tunnelmaa. enpä kyllä osaa sanoa oikeen mitään tästä. Vähän enemmän ois saanu olla jotain vaihtelua, meinaa olla vähän tylsää noin. ehkä tämmösen pitääki olla vähä tylsää.
0   +1 +2
 
8
Chi-Xi-Stigma 07.08.2005
Kuulosta hyvältä tuo sateenropina. Ukkosen jyrähtely on jotenkin "kökkö". Yleissoundi kaipaisi mielestäni pikku filtteröintiä. Lisää utuisuutta. Sävellyksenä yksinkertaisen toimiva.
0   +1 +2
 
10
Kalaforn 07.08.2005
Oijoi, jopas lähti kauniisti käyntiin, tulee pakostakin mieleen jonkinsorttinen B-luokan Scifi-leffa mieleen, en tajua... näin kaunista ja tuollaista mielessä, hyhhyh. Hitaasti rakentuu kyllä, ikävää, mutta sehän vain sopii tähän, erinomaisesti. Erinomaista muutenkin, koko biisi siis. Aijai. Tällaisessa jää kyllä melko sanattomaksi. Tästä hyvästä kymppi ja kauneudesta myöskin.
0   +1 +2
 
8
mikainen 07.08.2005
Mielenkiintoisen kuuloista, alkoi ehkä jotenkin vähän yllättäen. Jonkun luonnonkatastrofi/sotadokumentin taustamusiikkia, saa aikaan mielikuvia.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat