Ambushed!

Lauri Piispanen | 01.08.2005 | Soundtrack
3:10

Kuudes sija Assembly 2005:n Instrumental Music -kompossa.

8.67   4095 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Michael Law 13.11.2005
Hyvän kuuloista, Harry Gregson-Williamsmaista tykitystä joka yhdistää modernit rumpukompit ja orkesteritaustan. Kuorokin toimii paremmin kuin yleensä ei Hollywoodsäveltäjien käyttämät konekuorot... Melodia ei jää mieleen, mutta fiilis jää. Hyvää työtä!
0   +1 +2
 
9
Näitä soundtrackbiisejä on aina mukava kuunnella, kun ovat niin erilaisia verrattuna mikserin perustarjontaan. Taidokkaasti rakennettu kokonaisuus, jossa tunnelma vaihtuu hienosti. Tähän on selvästikin käytetty aikaa ja vaivaa. Hienosti toteutettu tuo kasvatus biisissä.
0   +1 +2
 
8
Piru Kange 24.10.2005
Elokuvamusiikkia ilmeisestikin. Ihan toimivaa sellaista. Kuuntelemalla ei tarjoa mitään uutta, mutta jos tuossa olisi joku liikkuva kuva edessä, saisi heti ihan uuden perspektiivin. Ei häiritsevää, ei hypnoottista... siis taustamusiikkia.
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 23.10.2005
Hienoa elokuvamusiikkia! Toimisi ihan salettiin jossakin laatuleffassa. Biisi jaksoi pitää mielenkiintoa yllä koko ajan, eikä kyllästymään ehtinyt missään vaiheessa. Erittäin hyvä!
0   +1 +2
 
9
HW 14.10.2005
Olihan se tosi kivaa. Mutta jotenkin tällaisesta on kovin vaikea innostua ihan tosissaan. Tuntuu siltä että pitäisi kuunnellessa voida katsella sitä leffaa johon tämä on tehty. Mutta taitavasti tehtyä, viimeisteltyä ja muutenkin perin ammattitaitoista.
0   +1 +2
 
8
dtoj 11.10.2005
Juu, tämä voisi jossain sankari/toiminta leffassa toimia mainiosti. Tuossa alussa kun snare kuuluu paremmin, niin se kuullostaa hieman jämältä. Huomasin, että minulla on paha tapa sanoa aina kommenteissani mikä tulee mieleen, nyt tuli Commando elokuva :) Hyvää kamaa.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 03.10.2005
Mukavia tunnelmia. Tulee hieman Taku Iwasakin anime-sarja-musiikit mieleen. Samalla tavalla yhdistellään klassisia elementtejä elektronisiin äänimaisemiin. Vaihtelevia osioita ja tenhoa riittää kyllä. Tämä on vain musiikilliselta anniltaan hieman vajaa sikäli, että tämä kaipaisi sen visuaalisen elementin rinnalleen. Soundtrack-biisien ongelma on usein se, että vaikka toteutus olisi saakelin hyvä, niin pelkkänä biisinä kokonaisuus tuntuu helposti hieman "irtonaiselta" tai oudolta. Esim. tämän biisin vahvat teemat ja meininki jää vähän ontoksi kun ei osaa yhdistää sitä mitenkään mihinkään. Toisaalta, kun itsekin nimenomaan soundtrack-henkisiä kappaleita väkertelen, niin joudun kohtaamaan ihan saman ongelman tämän tästä, enkä siihen itsekään hyvää ratkaisua ole löytänyt. :) Jos kiinnostaa, niin tule kuulostelemaan omaa Essence projektiani.
0   +1 +2
 
8
Embio 29.09.2005
Rumpukomppi vois tulla ehkä vähän enemmän esille tietyissä osissa biisiä. Muuten ihan hyvän kuulosta. Soundit kohdallaan ja melodiat ihan tempaisevia.

Vähän omaperäisyyttä lisää niin kyllä se siitä.
0   +1 +2
 
Merikuolleensa 29.09.2005
Kyllähän tämä soundtrackina toimii, hyvin toteutettu.
Mutta en oikein tiedä onko tämä oikea kanava kuunnella tällaista musiikkia.
Genrehän on nimenomaan soundtrack, joten ei tällaista ole kiva näin yksittäisenä kuunnella.
Toimisi paremmin ehkä jonkun visuaalisen kokemuksen kera.
0   +1 +2
 
Jammin Benjammin 28.09.2005
Dramaattinen alku.. sotilaat kävelee hidastettuna pois kylänsä porteilta sotaa kohti, vaimojen ja lapsien vilkuttaessa hyvästejään. Puolen minuutin jälkeen taistelu alkaa.. hidastettuna kuvattuja miehiä kaatuu miekkoja ja nuolia rinnassaan. 2.30 viimeiset eloonjääneet katsovat menehtyneitä aseveljiään viimeisen kerran ennen kotimatkaansa.. sit se loppu?! Piru sentään, oli hieno biisi ja loistava tunnelma:).
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Löytyy soittolistoilta