Platinum Fusion

Yrneh | 17.09.2005 | Tech-Trance
5:36

Tehty Reasonilla.

10.00   482 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Dj Kerkkooposse 16.12.2005
Meleko elektrooninen alku ja tukka nousee pystyyn heti startissa. Taas löytyy melkosen pallipitosta kiksua ja basslineä, ettei vaan olisi suht samoilla soundeilla kun tuossa Absorbtionissa? Haikat voisivat olla ehkä aavistuksen kovemmallakin mutta toimii näinkin tyydyttävästi. Biisi rakentuu melko pitkään ennen kuin päästään käsiksi kunnon "lihaan", kuulunee artistin tyyliin? Leadin soundi on ihan passeli mutta jälleen tuo melodia ehkä jättää vähän kylmäksi.

Kyllähän tämäkin on 14 vuotiaan tekemäksi tositosi asiallista musaa. Samaan malliin kun jatkat niin alkaa tulemaan sillaista tavaraa notta risut poes!
0   +1 +2
 
FLUX 17.09.2005
Vakuuttavan synkkä alku, se itse asiassa erottui posit. mielessä porukasta. Biisin paras osa oli siis ensimmäinen minuutti kun biisi oli askeettisimmillaan. Kun tavaraa alkoi tulla lisää intensiteetti putosi. Se on kuitenkin selvä juttu että tässä meillä on nuoresta iästään huolimatta tekijä jolla jo on otetta ja ilmiselvää potentiaalia, kunhan 'oma juttu' kirkastuu. Biisistä kuuli sen että tod.näk. se oma juttu löytyy tanakan elektronisen tanssimusiikin genreistä, ja hyvä niin koska tällöin varmastikin saamme kuulla tältä tekijältä lisää materiaalia mikserin electronic genressä, ja päästään seuraamaan homman kehittymistä. Any way: tässä biisissä oli OK meno ja biisin taustalta huokui juuri oikea asenne :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat