Towards the end

D-Beat | 21.09.2005 | Electronic
5:03

Mjaa, semmonen peruslutkutus, joskin itse pidän tämän tyylisestä popista. Muutama sample kärsi hieman tuosta bitraten alhaisuudesta, mutta kyllä ihan kuunneltava on.=)

8.25   1368 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
-TripleJ- 08.02.2006
Alku rummutus ja kilkatus toimi hyvin. Tuossa 1:35 kohdassa tuli sellainen mukava tauko joka sopi hyvin tähän biisiin. Sen jälkeen aika paljon samaa jumputusta, toimivaa sellaista. Tuo loppuosio oli kyllä mahtava. Ja biisi oli myös omalla tavallaan aika omaperäinen.
0   +1 +2
 
8
Yliolli 02.02.2006
Avaruus muziikkii :D
0   +1 +2
 
8
KAMUI 30.01.2006
Hieman erilaista kuin yleensä... Tykkäsin noista kompeista ja muutenkin koko biisistä, mutta... Soundeja oilis voinu hioa enemmän ja joitain vähän jopa vaihtaakkin. Mutta ei huono
0   +1 +2
 
JamesMercy 20.01.2006
Kiva rumpubiitti alussa. Junkkaa mukavasti. Muut instrumentit tulevat ihan vaivatta mukaan ja päästävät tuon täyden soundimaailman irti. Nuo kilkejutut ovat soundeiltaan lähes täydellisest, ehkä aavistuksen kirkkaammat tepsisivät vieläkin paremmin. Melodiantynkiä esitellessään toimivat erinomaisesti. Aika yksinkertaiseksi jää kuitenkin sävellyksenä - ehkä toisaalta sen takia melkoisen tarttuvaksi. Bassoista löytyy mukavaa kuplintaa. Rummuista löytyy loppupuolella enemmän jytkettä. Tuo kilkutukseton väliosa tuo ihan mukavaa taukoa tuohon rakenteeseen ja rumpusooloiluosa toimii erinomaisesti. Rakenne kunnossa siis. Loppupuolella tulee kerrassaan erinomaisen oloisia padeja mukaan, räjäyttävät kyllä todella pankin. Viimeinen loppurutistus on ehkä vähän turha, olisi toiminut mielestäni reilusti paremmin ilman. Kokonaisuus oli laadukasta jälkeä - ei ehkä valtaisan omaperäistä, mutta erittäin toimivaa tavaraa.
0   +1 +2
 
8
JaDubb 23.12.2005
Kivalla rumpulinjalla alkaa. Basarin olisi mun mielestä voinut miksata muhkeammaksi ja virveliksi joku kaiutettu roskissnare. Matalat örinät ovat oikein oivia, maistuu hiukan indu-meiningille tuolta osin. Kilkkeet sopivat erittäin hyvin höysteeksi ja kontrastiksi tuolle matalalle soundille. Bassolinja varioi hyvin välillä. Tilulla soiva melodia on kiva pikkupimputus. Loppua kohden rumpulinja kuulostaa jo paremmalta. Johtuneeko tuo alun laimeus sitten mukana soivista soundeista vai mistä. Rummuilla tulee myös pari ihan hauskaa filliä tuolla breikkisektiossa. Enemmänkin erillaisia fillejä olisin toivonut. Taustan ujelluspadi on muuten myös mainio.

Miksauksellisesti biisi on ehkä lievästi puuromainen, pikkaisen olisin kaivannut erottelua enemmän esimerkiksi bassolinjaan. Soundit kuitenkin integroituvat hyvin toisiinsa ja kappale kuulostaa hyvin yhtenäiseltä. Biisin kestosta olisin ottanut ehkä minuutin pois ja leikannut osan tuosta breikistä pois. Lisää kilkkeitä myös joukkoon, niin aikamoista audiokarkkia tämä olisi. Ehdottomasti paras osio on tuo tilumelodiapätkä. Namia.
0   +1 +2
 
9
Lex 19.12.2005
Hmm, mieleeni tulee atari ja amiga aika jolloin tämän tyyppisiä demoja tuli kuunnelluksi ruunsaan laisesti. Tämä kuiten paremmin sekä taiteellisemmin kasattu! Erityisesti pidän rytmistä...

Pidän!
0   +1 +2