Week After Week

Lemon Voice | 13.10.2005 | Hardtrance
5:29

Toinen versio tulossa ehkä joskus...
Genrest en ole ihan varma kumpi, hardtrance vai melodic trance?

7.00   982 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
T-Sync 02.01.2006
jep, päätin käydä toista varkauden tranceilijaa tsekkaamas :)...
Biisi alkaa tosi hyvin. cool miksaus... basso ja diskantit on välillä vähäsen ristiriidassa, mutta se tuo tähän tuon hardtrancemeiningin... rummut on tosi jees. 1:32 kohdas alkaa hyvä liidi, joskin vähän sekava. toi vinkuva liidi on kans tosi hyvän kuulonen, melodia ois siinä voinu olla tarkemmin tehty...

ja tuota... miksaukset on hyvii, parissa paikassa kuulu ihan pientä rätinää kun näil luureil kuuntelen.
8.

ps. mulla tulee tässä parin viikon sisällä uutta biisii, kommentti tervetullutta :)
0   +1 +2
 
mystran 17.10.2005
Otetaanko positiivinen vai negatiivinen ensin? No otetaan vaikka negatiivinen niin lopuks tulee hyvä mieli.

Elikkäs kaksi eniten korviin pistävää juttu on että ensinnäkin tää kuulostaa vähän radioaseman automaattisen äänentasosäädön kompressoimalta. Joko mun korvat on ihan loppu tänään ja sahat maskaa, tai sit jonkun kompressori reagoi vähän turhan agressiivisesti. Ja sit se toinen juttu on että vähän tää vois mun mielestä vaihdella enemmän. Nuo kaikki väliefektoinnit on kivoja, mut peruslooppi on vähän puuduttava, ja jotain melodista/harmonista vaihtelua ois voinu kaipaa hiukkasen. Varsinkin siis tuo yksi looppi (tai no onko looppi sinänsä mutta..) 3:40 alkaen pyörii aika pitkään melko monotonisesti ja ehti alkaa ärsyttää, vaikka välissä jotain pientä tapahtuikin. Väliosa jossa on tuo edestakas liukuva leadi on paljon kivempi. Vähän eri biisin osien liimailu toisiinsa kuulostaa enemmän DJ:n livemiksaukselta kuin kokonaiselta biisiltä. Ei se nyt tanssiessa sillätavoin häiritse, mutta mainitaan silti.

Se mistä tässä tykkään on ettei tässä pistä nykyajalle ominainen kliinisyys korviin, vaikkakin resonanssit on ehkä vähän kesyjä. Toiseksi nuo jotkut soundit on mukavan pirteitä kaikessa sinänsä kuluneessa sahausuudessan, ja kokonaisuus pyörii suurimmaksi osaksi niin että tekee mieli nousta tuohon tanssimaan, eikä istua tylsästi tässä koneella. Esitin juuri foorumilla mielipiteen että eri instrumentteja/ääniä on hyvä lomitella rytmisesti ja tässä biisissä on monta esimerkkiä joita voisi sormella osoittaa esimerkiksi.

Oikeestaan ainut mikä jäi vaivaamaan on että perus klubikauraa, mutten varmaankaan muistaisi biisiä kerran tanssittuani. Katsantokannasta riippuen sitä voi pitää sekä negatiivisena että positiivisena asiana. Ja vähän peruspuheluksi jäänee tämä kommenttikin, ei kai sille mitään voi. Tuo liukuva leadi on joka tapauksessa ihana. :)
0   +1 +2
 
8
Blaah92 14.10.2005
No kuunnellaas. Alkaa todella nätisti, kick ja muutenkin rummut ovat hyviä. melodiat aika sekavia, niissä olisi kyllä hiomista. melodiat kuntoon niin kyllä se siitä :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta