Autumn Electric

nots | 27.11.2005 | Progressive Rock
6:05

Pienon pimputukset eräissä kohtaa ovat laulumelodiaa...

6.67   758 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Tämä kuulostaa vielä vähemmän progelta. Melodinen tai melankolinen rock olisi parempi suuntaus. Pianomelodiat ovat ihan kivat, mutta särökitarassa on jo koneellakin tehdyksi niin karmea soundi, että ei jaksa kauaa kuunnella. Sävellys kaipaisi myöskin lisää elementtejä ja oikean bändin soittamaan ja laulamaan. Lopussa on ihan kiva pianopimputus.
Joudun antamaan huonon arvosanan, koska ei tätä tämmöisenään oikein kauan jaksa kuunnella. Hankin jonkun laulamaan tähän ja fiksaat kitarasoundin edes vähän paremmaksi, niin arvosana nousee vähäsen.
0   +1 +2
 
7
jarpat 29.11.2005
Mulla on taas vähän rasitteena tänään huonohkot kaiuttimet... jää epäselväksi mallinnetaanko siellä särökitaraa vai rälläkkää? Kun en ole rumpali, en osaa sanoa mikä se on, mutta joku rytminen juttu noissa rummuissa mua kyllä miellytti. Kappaleessa on aineksia, mutta yhdyn edellisiin siinä, että se pitäisi antaa jollekin bändille työstettäväksi.
Mietin että seiska vai kasi, mutta tuo lopun mielestäni turha "piano"-osio ratkaisi asian. Sorry.
0   +1 +2
 
roxted 28.11.2005
Ei oo kyllä progea nähnykkään. Ja jos nuo pianomelodiat ovat laulumelodioita, miksei niitä ole laulettu? näihin rokkibiiseihin sun pitäis hommata oikeet soittajat. jeejeejerrycotton 7-
0   +1 +2
 
7
Fröideiro 27.11.2005
Melodiat hienot, soundit huonot.
0   +1 +2
 
NapalmHead 27.11.2005
Ei tämä progea ole, vaan jonkinlaista melodista rockia. Samplet ovat vehkeestä, mutta sävellyksellisesti tämä pärjää ihan mukavasti. Paremmalla toteutuksella tätä jaksaisi kuunnella enemmänkin, mutta tässä tapauksessa liiallinen muovisuus aiheuttaa suhteellisen nopean kyllästymisen. Myös biisi itsessään kaipaisi rakenteensa suhteen ehkä pienen piristysruiskeen.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat