Glacial Control (Electrocuted edition)

6:05

Tällä kertaa päätin irtautua hieman perinteisistä toimintatavoista, ja jätin supersahat kokonaan pois kuvioista. Myös snare- ja basarirollit loistavat poissaolollaan. Silti mielestäni ihan menevää tranceilua. Toivotaan että kuulijatkin on samaa mieltä :)

Tarkennuksena vielä mainittakoon, että kyseessähän on täysin uudelleentuotettu versio samannimisestä kipaleesta, joka löytyy tätä nykyä Wanhaa Camaa -projektistani.

9.80   2031 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
SpeaK 19.01.2006
Jees, kaikki on melkeenpä sanottu jo. Oikein mukavan kirkkaat soundit. Vähän minunkin mielestäni turhan korkealle lyö bassorumpu. (ei se kyllä oikeastaan häiritse) Äänimatto on muuten siis oikein hyvä, kirkas, ja mukavat bassot, mutta jollain tavalla olisin esim. kohokohtiin kaivannut vieläkin paksumpaa äänimattoa. Siis tällä tarkoitan vaikka jotain laajemmaan taajuusaluen ryöstäviä padeja tai jotain.

Muuten, kiva rakenne(vaikka niinkun edelleen mainittu, kohokohdat olisivat hyötyneet enemmistä hiljaisista kohdista), kivat soundit ja erittäin mukavat melodiat. Kymppi irtoaisi jos tuo äänimatto olisi vielä jotenkin täyteläisemmän kuuloinen. (tietenkin tämäkin on vain makukysymys, mutta näin siis minun korvat sanovat)
0   +1 +2
 
Aurisgale 28.12.2005
Jopas kehitys on mennyt aijemmista tuotannoista eteenpäin. Soundit kuulostavat kirkkailata ja selkeiltä...ehkä jopa liiankin kirkkailta. Sopivan groovi bassline miellyttää korvaa. Yksinään bassline kuulostaa turhan ontolta, mutta täytteet tekevät siitä juuri hyvän. Hyviä efektejä ja muita täytteitä. Melodia voisi olla eloisampi hiukan, mutta rytmisestihän tämä vie pääosan. Eloisa filtteröinti sopii hyvin taustan rytmisiin kilkuttimiin.

Delayn ja tilan käyttö on tässä biisissä toteutettu loistavasti ja se juuri saa tämän trancetuksen eloisaksi. Lievää päällesointia löytyy, mutta toimii niin ei haittaa. Pidä laatusoundi vain halussa.
0   +1 +2
 
9
JaDubb 23.12.2005
Tiukalla basarilla tosiaan startataan, "jytkeet basso", niin kuin vielä nukkuva veljeni tuosta naapurihuoneesta kommentoi. Soundimaailma lähtee mukavasti rakentumaan kappaleen edetessä. Taustapadit ja kilkkeet pelaavat hienosti yhteen ja soivat mukavan hienostuneesti. Tuossa 2:21 paikkeilla homma starttaakin sitten hienoimpaan loistoonsa ja kyllähän tuo ihan namikasta menoa on. Etenkin tuo padiosasto on kyllä todella upeasti viritetty.

Vaikka en trancea pahemmin kuuntelekaan, niin kyllä tämäntyyppinen materiaali aina uppoaa. Supersahojen poisjättö on ollut erittäin hyvä päätös ja kappaleen soundit eivät hyökkää korviin millään tasolla. Sen sijaan sitä huomaa kuuntelevansa erittäin tasapainoisesti miksattua kokonaisuutta. Soitinten erottelu toimii ja soittimet kuulostavat hyviltä. Kymppiin asti tämä ei ihan kuitenkaan yllä tuon lievän suoraviivaisuutensa vuoksi, mikä tietysti on melko tavanomaista trancebiisille. Jokatapauksessa kuitenkin siis erittäin onnistunut tranceveto!
0   +1 +2
 
10
DJ Mihailov 22.12.2005
Ohoh! Aikas poppis kamaa. Löoistava basso melodia on otettava heti ensiksi esiin. ja sitten tuo sen jälkeen ilmestyvä melodia ja kolmas sen jälkeen. Loistavia kaikki. heppuhan on kyhännyt aivan loistavan zipaleen. Upean kuuloinen tuo fiilistelykohta myös tuossa 1:15 kohdalla alkava. Pistää lisää tunnetta biisiin. ja sitten 1:32 kohdalla esiin tuleva melodia. mukavasti settiä jo kahden minuutin kohdalle olet saanut ja sitten taas jytisee.

Masterointi on ensi luokkaista. 3:20 kohdalla alkava melodia mm on kyllä parhaimpia keksintöjä biisiin. Sekin kyllä vain vähän aikaa on esillä mutta tuo mukavasti eloa biisiin.

Kehveli tää on hyvä!!
14:12 kohdalla taas alkava string melodia on aivan loistava. En keksi tästä kyllä mitään pahaa sanottavaa kuin että nämä kuulokkeet on aivan pahuksen huonot!!(joka ei kyllä liity millään biisiin mutta oli välttämätöntä ilmaista asiaX). Makea lopetus biisillä niin kuin aloituskin. Kokonaisuutena täyden kympin pläjäys!
0   +1 +2
 
10
FarshadG 13.12.2005
nice job! =D
0   +1 +2
 
Drakmin 13.12.2005
Kuten Chequamegon, myös tämä kärsii hieman ohuesta bassolinjasta, ei tosin kovin pahasti koska yleistunnelma on aika leijaileva. Itse en kickistä pitänyt, liian ylhäällä potkii. Puolentoistaminuutin kohdalla onnistunut odottava tunnelma jota olisi vielä voinut korostaa feidaamalla sitä hiljalleen pois ja sitten räjäyttämällä kunnon äänimaton valloilleen. Nyt tuo breikin hyöty jää hieman heikoksi, eli dynamiikkaa kaipaisin. Kova ei ole kovaa ellei jokin ole hiljaista jne... Kokonaisuutena tällainen matkustusmusiikki: katselee auton ikkunasta sateisia maisemia ;D
0   +1 +2
 
Dj Kerkkooposse 08.12.2005
Passeli kiksu ja jotenkin hieman CosmicMan:mäinen meininki tässä. Mukavan raikkaat soundit, kuin tuore ja vielä kostea salaatti :D Kappale rakentuu rauhallisesti eikä pidä mitään kiirettä mikä on "pakollista" tällaisissa kappaleissa. Snare fillien pois jättäminen on hyvä idea eikä se kostaudu tässä mitenkään. Todella asiallisen kuuloinen bassolinja. Jotenkin hieman "lasinen" sekä "kiiltävä" kappale.

Spoundipuoli tuntuu täällä olevan loistavasti hansikkaassa mutta jokin tästä silti uupuu, vai olenko vain kyllästymässä tähän genreen..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta