Agent

4:09
9.33   521 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JamesMercy 19.04.2006
Aijai, tuommoiset raaputtelujutut nostavat aina pisteet huippuunsa ja odotukset kattoon. Mahtava! Jatko on pirun tyylikästä tavaraa myöskin. Vinyylinratinat maistuvat makialle ja muutenkin on pirun hienoja ääniä mukana. Nuo stabit ovat sinällään erinomaisia, mutta ihan turhan vaimealla. Massiivisempaa otetta niihin olisi kiva saada. Pari pädiä siellä taustalla tukkeuttavat vähän tuota miksausta, mutta enimmäkseen on sekin puoli hallinnassa. Fiilis on koko ajan erinomaisen korkealla, enkä kykene tulemaan toimeen ilman mukaansynkronoitua pöytärummuttelua. Hitto vie, tyylikästä tavaraa. Kewlia, kewlia. Jonkinlainen breakdown olisi ehkä ollut paikallaan, nyt oli vähän taas sitä samoilla elementeillä kikkailua koko ajan, vaikkakin kivoja uusia soundeja nosteltiin esiin aika ajoin. Joka tapauksessa - loistotavaraa, eikä faniutumisnappulan kohtalosta voi olla enää epävarmuutta. Me likes!
0   +1 +2
 
9
Skillroy 19.04.2006
No helvetti, oon tainnu sämplää samaa biisiä yhteen biisiin mitä oon duunannu ties kuinka kauan :D Tai sit coveria siitä. Ite otin vaan vähän pitempiä pätkiä sooloista. Noh, joka tapauksessa. Tykkään hirveesti tosta vinyylinrahinasta, se on lähes aina sopivassa määrin kuultuna hyvä juttu. Hyvät rummut ja tässä on kyllä todella agenttitunnelmaa. Eikä edes niin kauhean kliseistä, mikä on aina plussaa. Menevä instru, sopivasti kaikkea. Arvostan.
0   +1 +2
 
9
Regu 31.01.2006
iha jees instru mut aika tylsäks käy loppua kohden..joitaki torvia olis voinu ehkä pistää joihinki kohtii nii se ois tuonu ehkä vähä enemmä fiilistä biisii.. on tää kyl muute iha jees, siitä 8½ mut menköö ny 9.. P´z
0   +1 +2
 
10
mad 5 07.01.2006
Aikä hyvä toi raaputus tos alus :D Muusta en sit tiiä.. Siitä kybä
0   +1 +2