Arrival of the löylyspirit

Löylynlyömä | 04.03.2003 | Dark Metal
2:32

Intro tulevalta levyltämme In Nomine Saunatanas.

7.87   1961 kuuntelua

Kappaleen sanat

ARRIVAL OF THE LÖYLYSPIRIT
Music & lyrics: Wichtae

Fed by gift
of human-threwn water
came the great spirit
above us

Oh, come
the mightest one
and settle on us

In the air we breathe
the steam of gold
from the clearest waters
passed on you by Saunoja

oh may our lungs fullfill
with the smell of burnt flesh

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Teawisher 08.10.2008
Tää on kyllä aika loistava, varsinkin toi lopun nauru. Tälläinen "maahismainen" laulu sopii hyvin, mutta parissa kohtaa tulee joku yksittäinen tavu liian kovaa. Tohon rumpuun saisi varmaan myös enemmän shamaanimaista fiilistä jos siihen laittaisi jonkun verran kaikua.
0   +1 +2
 
Siddhartha 15.03.2005
shamaani rumpalointi taustalla luo aivan mahtavaa tunnelmaa... tässähän rupee jalka vipattamaan kuusiseen korpeen ihan just. kossut esiin ja savusauna lämpenee PRKL!!!!
0   +1 +2
 
10
spellman 10.02.2005
Tässä on kympin paikka ehdottomasti. Tunnelma on todella aito, ja soitinvalikoima soundeineen päivineen enemmän kuin onnistunut. Lopun synakin on nappi. Hieno shamanistinen tunnelma.
0   +1 +2
 
Nakittaja 23.05.2005
aika rajuu musaa:D:D hyvää saunakamaa!!!!
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 24.10.2004
hairari on makea ja shamaani tunnelma.....
0   +1 +2
 
Shah 21.02.2004
Heh, In Nomine Satanas vääntyy suomalaisittain aika hyvin. Kyllä mä taas pääsen ennemmin juuri siihen saunatunnelmaan näillä saundeilla, kuin Killin ehdottamilla vaihtoehdoilla. Vaikka Venom onkin maailma kovimpia bändejä, ei tähän sähkökitaraa kannata mennä sotkemaan. Suomalaisittain hjuumoria ironialla kuten henkeen on aina kuulunutkin. Tämä voisi olla hyvin kummelin biisinä tms, (positiviisessa mielessä). Heh.
0   +1 +2
 
9
Mahtava sauna-asenne teillä! Tämä projekti vie kyllä folkmetallin itseironisuuden vielä monta (celcius-)astetta pidemmälle kuin itse olen tohtinut. Upeaa.
0   +1 +2
 
8
Niina 27.10.2003
Juu, sauna-asennetta löytyy =) Kunnon kansanmusiikkimeininkiä... Hiukkasen junnailee, mut ei se mitn.
0   +1 +2
 
5
Nyhde 05.03.2003
Äänitteen tasoon olisi voinut hieman enemmän panostaa. Tällaiset kotikonstein nauhoitetut väännöt ovat yleensä hieman ankeita, eikä tämäkään oikeastaan poikkeus ole. Tuon, mikä soitin nyt lieneekään, olisin vaihtanut ehtaan särökitaraan ja heittänyt vokaalit jonkinlaisen efektin läpi. Vaihtoehtoisestihan vokaalit olisi voinut vetää kunnollisella asenteella. Tuollaisinaan ne eivät ole kovinkaan uskottavat. Ääneensä kannattaa hieman tutustua ja sitä kannattaa hieman kehittää eteenpäin. Tällaisenaan kappale ei oikein vakuuta, vaikka tässä tietynlaista järkeäkin löytyy. Rytmipuoli oli hyvä pohjaksi, mutta olisi se hieman lisäsyvyyttä kaivannut. Ylipäätään koko kappale olisi voinut olla hieman moniulotteisempi. Hieman perinteistä autotallisoundia parempi äänenlaatu nostaa pisteet tuohon viitoseen, johon taidan minäkin ihan suosiolla päätyä. Kehitelkää soundianne rauhassa eteenpäin. Olette ainakin löytäneet omanlaisenne soundin, jos sitä olette hakeneet takaa. Toteutuspuolen kuntoon hiomalla tästä voi tulla melko mainiotakin maskua. Omaperäisyydestä tinkimättä tehtyä tämä kuitenkin on. Myös siitä plussaa.
0   +1 +2
 
5
Rion 04.03.2003
Siis mitä *****?!? :DD Mitähän tää ny oikein on? Onko tää sun projekti vai jonkun muun? Aikas kähee kipales..tuli mieleen pariisin kadut, mutta kun tuo örinä virinä tuli mukaan niin kyllä hiiren kursori siirtyi aika nopeasti sinne winampin oikeaan yläkulmaan. :) Joo...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2