Complex

Dreamer | 13.02.2006 | Psytrance
6:55
8.75   742 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
e2 03.06.2006
Kylläpäs jäänyt taas mielenkiintoinen projekti kokonaan huomaamatta. Tiukkaa psykesettiä, jossa kuitenkin mukavan atmosfäärinen ja "erilainen" fiilis perus full-on-tykitykseen verrattuna.

Bassolinja saisi minun makuuni olla hieman monipuolisempi, mutta kyllähän tuokin toimii. Plussaa tuosta naisäänivoksusämplestä ja muista atmosfäärisistä elementeistä.
0   +1 +2
 
9
Metratronic 26.04.2006
Mun korvieni kuullen tää taitaa mennä ehkä vähä trancen puolelle

kuulostaa kuitenkin iha hyvältä, ainoa asia mistä en niinkään pitänyt oli toi bassolinja, linja on perus toimiva, mutta enemmän vaihtelevuutta olis voinut olla, ja tietenki taitaa se olla vähän turhan kovalla, ellei nää mun sillipurkit sekoile ;D

mut soundit, haitsut jnejne on mun mielest ihan kohallaan.
kiitettävä setti lopulta:)
0   +1 +2
 
9
SpeaK 13.02.2006
Hyvin voimakas vaikutelma tulee biisistä heti alkupuolen todella hyvin toteutetuista soundeista ja miksauksesta!

Varsinkin biisin alussa rakenne pätkii niin kovasti, että transsitilaan pääseminen hankaloituu, vaikka soundit ja rytmi sellaiset edellytykset antaisivatkin. Kohokohtia ennen olevat paussit tuntuvat olevan yhtälaisia, kuin paussit jotka eivät tuo paljoa lisää soundeihin.

Todella hyvät on äänimaalailut, ja melkein maisemat jo hahmottuvat silmien edessä kun tätä kuuntelee. Käytetyt sointu ja nuottikuviot ovat kauniita.

Loppupuoliskolla tulee pari soundia mukaan jotka ei mun korviin ainakaan mukavilta tunnu. Vähän turhankin kirkas tuo 5:30 kohdassa esilletyöntyvä soundi minulle.

Silti, biisi on kyllä todella kovaa tasoa kaiken muun paitsi rakenteen puolesta. Jos rakenne toisi oikeutta soundeille, kympin puolelle kallistuisi enemmän. Nyt tulee "vain" ysi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat