Moment

Archaic | 16.04.2006 | Electronic
4:08

Pirteä biisi, genreä on todella hankala valita, tämä on melkeinpä jotain nujazzgrooveelectronic:ia

tjsp.

8.50   810 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Taleamus 17.07.2006
Täähän on oikein mukavan swingahtavaa, tai jazzahtavaa miten sen nyt ottaa. Tätä kuunnellessa tuli mieleen, että tän elementithän sopisivat mainiosti house-version tekemiseen, nimenomaan juuri tuon groovahtavuuden ja jazzahtavuuden ansiosta. Hienoja ideoita kyllä, täytyypi pitää silmällä myös tulevia tuotoksiasi :)
0   +1 +2
 
spiritusandasper 19.07.2006
Aika hauskaa settiä. Letkeä on kyllä päivän sana. Ihan hyvälle mielelle jäi tämän kuunneltuaan. Ei mikään oikeen rassannu tässä. Toisaalta en tällästä kauheesti kuuntele, mutta ei tässä tuntunut sen kummemmin vikaa olevan. Leppoisaa ja leppoisampaa ja tätä. :) Mitään erityistä ei kyllä jäänyt sitten taas toisaalta katsoen, niin muistiinkaan tästä biisistä. Tunne oli ainoa joka säilyi parin kuuntelun jälkeen. En muistanut pahemmin itse biisistä oikeastaan mitään erityistä elementtiä tai jippoa. Silti tämä toimii mielestäni oikein kivasti tämmösenä rentouttavana settinä. :)
0   +1 +2
 
8
Anssi H 16.04.2006
Heh, aluks kuulosti joltai Childrens musalta. Aika midimäiseltä kuulostaa. Biitti tuntus olevan aika laihan olonen, ja se tarviis vähän munaa. Tosiian tämä on aika pirteähkö biisi, eikä itselleni tämä nyt tarjoa oikeastaan mitään mielenkiintoista. Hyvää pirteää fiilistelyä, ei siinä mitään. Hauskoja ejektejä löytyy sieltä täältä, ja tästä tulee ihan hullunkurinen fiilis. :) Itselleni iskee nuo aiemmat tuotokset hieman paremmin. Mutta plussaa hyvästä ideasta! :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat