Anteron Angiina (noizepsy edit)

Giant Bull | 27.03.2003 | Psytrance
7:27

ambient psytrance

0.00   555 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Taiza 02.04.2003
Tässäkin on mukava tunnelma ja muutenkin kuulostaa laadukkaalta teokselta. Hieman kyllä tuntuu jumittavan puolessa välissä, mutta kyllä sen kestää.
0   +1 +2
 
Laihanen 30.03.2003
Kaunista rytmiikkaa, joka tosin loppupuolella alkoi hieman puuduttamaan kun alun veikeä vaihtelevuus katosi ja tuntui jäävän hieman junnaamaan. Kokonaisuutena todella hyvää avaruustribalpsykeä (hoh mikä sana) :))
0   +1 +2
 
Nyhde 29.03.2003
Huh. Vaihteeksi hyvää psykeä Mikserissä. Suurin osa tuntuu olevan "hassuilla soundeilla" tehtyä kaaottista roskaa, jossa ei ole minkäänlaista ideaa. Tämä puolestaan kuulostaa todella ammattimaiselta niin yleisesti soundiensa, tunnelmansa, ideoidensa kuin toteutuksensakin puolesta. Kappale etenee lisäksi todella hyvällä mallilla eteenpäin, eikä rakenne mitenkään tökertele. Bassolinja groovaa ihan urakalla ja efektien käyttö on melko luovaa. Jäljelle taitaa jäädä vain yksi vaihtoehto, ladata kappale kovolle popitettavaksi. Tämä on oikeasti aika mainio! Seuraavaan kappaleeseen voisi lisätä mielestäni ehkä vieläkin enemmän vaihtelua, niin ainakin minä hykertelisin tyytyväisyydestä. Tälläkin tyylillä kyllä pelittää oikein kivasti. Pistä vaan lisää matskua kehiin!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat