Making Dreams

Dawnblast | 24.06.2006 | Trance
5:10

Aivan uutta uudenlaista mättöä verrattuna edellisiin - tässä on sitä jotain :D

Eka tämmönen biisini, hyvät leadit mielestäni.

0.00   427 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

spiritusandasper 30.10.2006
Jep. Tuossa diizeillä onki jo monta monta hyvää huomiota. Kauhee kasa asiatekstiä, joka muuten kantsii lukasta pari kertaa. :) Tempo on turhan hidas tämmöseen, tai sitte sulla pitäs olla helvetinmoinen draivi tossa biitissä. Melodiat jälleen miellyttävät kuten tuossa Endlessissäkin. Selkeätä silmää kyllä löytyy tämän tyyppiseenkin ralliin. Tämä teema mikä sulla on tässä melodisessa puolessa on hyvä, mutta tosiaan hieman jumittelee paikoillaan. Trance on myös vähän sellanen genre, että tuntuu että tuota soundin ja miksauksen merkitystä ei voi koskaan korostaa tarpeeksi. Kärsivällisyyttä pitää joskus olla kymmenen kassillista, kun näitä miksailee ja hioo. Sulla kun tuntuu olevan mukavia melodioita ja ideoita, niin panostahan tuohon soundimaailmaan ja sen puhtauteen vielä hieman lisää ja tarkemmin, vaikkakin tässäkin on kyllä selkeästi jo tiedetty mikä sijoitetaan mihinkin. Basso-osasto on myös yks huomionarvoinen seikka aina. Se on trancebiisin selkäranka ja ilman vahvaa bassopohjaa harva trancebiisi pääsee lähellekään elementtiänsä. Mutta juu, en mä tässä enempää viitti jauhaa. Potentiaalia löytyy ja tätä tosiaan kannattaa jalostaa. :)
0   +1 +2
 
m1ze 24.06.2006
Miksaukses on pientä hiomista, piano särkee hieman korvaa mutta muuten on pakko sanoa että pidän tuosta melodiasta.

Sahaleadi kuulostaa erittäin hyvältä kuten sen aina pitääkin. Biitti on melko laimea ja tempo saisi olla huomattavsti nopeampi.

oot kyl kehittyny huomattavasti mutta tätäkin biisiä vaivaa paikallaanjunnaavuus ja tympääntyminen uhkaa jo hyvissä ajoin ennen biisin loppua. Sun pitäis keksii tuonne väliin aina jotai extrakoukkuja kuten breakkii tai jotai. Melodiat sul o erittäin hyvin hallus ja siitä rispektii..! Veikkaan että vuoden parin päästä jäbä säätää jo nii pro-matskuu et siin on salovaarat helisemässä x) Ny vaa eiku lisää harjotteluu ja ettei toi fanilista näyttäs noin tyhjältä nii iskenpä nyt itteni sinne. Teikäläises on kyllä potentiaalia ja jään innolla oottamaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Näillä mennään mitä on.
0   +1 +2