Frozen Moments

9:41

Löysinpäs tällaisen biisin koneen syövereistä. Tää on ollut valmiina koneella jo monta kuukautta, mutta en ole sitä huonon miksauksen/masteroinnin takia kehdannut laittaa minnekään. Nyt sit korjasin sen asian ja tää alkais olemaan jo aika finito. Vielä ois hiomista jos vain jaksaisi, mutta ei näin kesäaikana tule musanteosta mitään. Kuitenkin saatte tästä uutta shittii kuunneltavaks. Syksymmällä sit lisää.

Eli biisistä vielä sen verran, että tää on tällaista perus kesäkiksuprogea (vaikka nimi muuta väittää). Rakenteellisesti vähän mitä sattuu ja muutenkin vielä aika hiomaton. Kommentoikaa.

10.00   725 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Taleamus 27.07.2006
Ai että miten onnistunut nimivalinta "Frozen Moments" onkaan, saa nimittäin ihokarvat kananlihalle, on niin kaunis tekele, sniif ;) Teikä osaa nuo tunnelmalliset padit ja kaappaavat melodiakoukut tässä sekä edellisissä biiseissäsikin. Olen sanaton!

Juu ja ainahan sitä pientä hiomista mielestänsä omaan biisiin tarvitsee, mutta eipä sitä koskaan valmiiksi saisikaan ;) Tämä on mielestäni aivan valmis ja hyvä kibale, perinteisin Vico Jaeae elementein. Hienoa työtä mies!!!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta