Trancen voima

Rasta Psygedelia | 26.07.2006 | Techno
3:14

jotakin uutta ... Kommenttia ;)
kiitos

8.50   683 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Itapuoli 02.01.2007
Kiitos
0   +1 +2
 
Valandir 10.08.2006
Enpä ole koskaan psyken ystävä ollut, mutta kokeillaanpa antaa tästä nyt jonkinnäköistä kommenttia..

Alusta tulee jotenkin liian "monomainen" vaikutelma. Jotenkin liiakseen kasarisaundia on messissä, josta en taas kummoisemmin pidä. Bassorumpu on todella löyhä ja on melkein kuulumattomissa. Linjat ovat jotenkin yksinkertaisia iskuja, ja niitä tulee mukaan vain lisää ja lisää ikäänkuin ilman minkäänlaista päämäärää. Ihan kun vain olisit tehnyt erilaisia saundeja ja heittänyt ne kaikki yhteen biisiin mukaan. Biisissä tosin on edes jonkinnäköinen rakenne, vaikka sekavaltakin se kuulostaa. Rakentelua ei nyt sinäänsä oikein edes ole, vaan jokainen ääni vain tulee mukaan ilman minkäänlaisia esittelyjä. Toisia ääniä sitten tiputetaankin tasatahdissa pois sitä mukaa kun uutta ääntä tulee mukaan. Enpä nyt psykestä niinkään tiedä, mutta trance -genreen tätä en ainakaan luokittelisi, kosa mielestäni tämä on jotain aivan muuta. Olisiko kenties jotakin synthpopin tapaista? Noh, en tiedä. Niinkuin JamesMercy sanoi, niin tuo lopun melodia on kyllä jostain napattu, mutta en minäkään keksi oikein että mistä?

Kokonaisuudessaan aika sekava tuotos mistä ei ainakaan itselleni tule mitään selkoa. Kasarisyna renkuttaa joka kulmassa ja vähän rumpujakin on messissä, mutta siihen se sitten jääkin. Jää kyllä jotenkin köyhäksi ja on turhan laimea omaan makuuni. Miksaus kuulostaa jotenkin ontolta. Reeverbiä olisi saanut käyttää rutkasti enemmän ja ääniä olisi voinut muutenkin valita paremmin. Muuten tämä vain kuulostaa enemmän tai vähemmän tälläiseltä nintendonaputtelulta. Linjat toimivat sinäänsä, mutta niissä ei ole mitään vaihteluja tai variaatioita, vaan ne ovat yksinkertaisia iskuja joihin kyllästyy helposti. Toivottavasti tämä kommentti nyt jotenkin edes antaa suuntaa. Luulenpa kuitenkin, etten minä ole oikea henkilö arvostelemaan psykeä, koska se ei tosiaan genremieltymykseni ole.
0   +1 +2
 
JamesMercy 09.08.2006
Rumpuraita on vähän turhan jumittava, rullaavuutta siihen kaipaisi enemmän. Muutenkin oikeastaan kaikkia elementtejä vaivaa se, että niissä tulee noita iskuja koko ajan, synamelodiatkin napisevat turhan tasaisesti paikalleen, kahdeksan tai kuusitoista kertaa tahdissa. Töksähtelevää nasuttelua siis pääasiassa. Jotenkin tämä kaipaisi enemmän pitempään viipyileviä ja harvempaan tulevia soundeja, jotka liukuisivat ja muuttuisivat enemmän - nyt oli vain kasa aika yksitoikkoisesti hakkaavia melodiantynkiä. Liian rytmissä kulkevaa. Psykedeliaa en ihan hirveästi tästä oikeastaan edes löytänyt - enkä trancea senkään vertaa. Aloittelijalle tietysti valmis kappale on meriitti jo itsessään, mutta aika laimeaksi tämä omaan makuuni jäi, vaikken genren asiantuntija olekaan. Lopun melodia oli jostain napattu, mutta en saa millään päähäni mistä?
0   +1 +2
 
9
Kp-Kukka 27.07.2006
rajun kuulonen vähän psykedeelistä hyvä
0   +1 +2