intentions

el niklas | 03.08.2006 | --
2:36

4-track demo - lo-fi as fukkk

9.00   795 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Lady Escape 01.10.2006
ihanaa.
t:mikko
0   +1 +2
 
9
Norman Bass 31.08.2006
Voiko edellisen kommentin jälkeen enää parempaa teksti tähän ladella, en ainakaan minä juuri nyt, sillä olen tungénut vadzani täyden zabuskaa. Kerrassaan hienosti tehty zibale!
0   +1 +2
 
8
Pukkapää 03.08.2006
Oh yes, pitkästä aikaa tätäkin herkkua korville. Uudesta tuotannosta ei olekaan päässyt nauttimaan hetkeen, mutta onneksi nyt päästetään viattomia tuskistaan. Ja voi pojat sentään miten tämä raita rokkaa ja rätisee. Muutaman kuuntelun tämäkin vaati ja nyt näin neljännellä kerralla tästä saa jo hyvin irti kommenttia. Alanpa taas saarnaamaan urakalla:

Biisissä on varsin särökäs, ns. paskainen/likainen äänimaailma, joka kyllä antaa vallattomasti livefiilistä koko biisiin. Tempo on oikein menevä ja oikein kunnon hengähdystaukoa ei anneta missään välissä. Oilin laulu on taas oikein setää miellyttävää antia, näin särön kautta tulee hieman uutta aaltoa vokaaleihinkin. Kitarat soivat hieman nuhaisesti, mutta sen ymmärtää, koska se varmaan on ollut tarkoituskin(?). Mäkisen veljekset sen sijaan bassoilevat ja rumpailevat kuten pitää ja antavat rytmiryhmälle hyvän pohjan. Yhdessä vaiheessa tuleva jamitteluosio kyllä käy kuin nyrkki persaukseen; siinä tulee tämmöinen pakollinen hyppimis-olo sekä päästä-hilseet-pois-fiilis. Eli varsin keikkamainen olo, kuten koko biisissä. Rakenne siis toimii näin tiiviinä ja menevänä.

Tässä ehkäpä panostetumpi miksaus olisi antanut tälle vielä enemmän munaa ja meininkiä. Toisaalta vaikea kuvitella näin pirteä ja kulkeva raita ammattimaisella ja kyrpä-keskellä-ohtaa-miksauksella, kun kerran sanoma ja tunnelma tulee näinkin esille. Kelpaa ainakin minulle, vaikka vähän motkotankin liiasta rösöisyydestä. Pakko vähän äitimäisyyttä heittää tähänkin kommenttiin!

Joten näin ajattelin tästä raidasta. Varsin niklasmaista tavaraa, joka ei ainakaan minua pettänyt. Nainen ja miehet osaavat, musisoivat ja tuhoavat. Se riittää minulle. Das ist gut!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta