why??

el niklas | 05.08.2006 | --
3:13

4-track lofimayhem

8.00   689 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Haava 05.08.2006
Perse kun ei ole teitin keikolle enää ehtinyt. Pitää yrittää tosissaan korjata asia.
0   +1 +2
 
8
Pukkapää 05.08.2006
Uh! Taas kulkee ja lujaa kulkeekin. Kolmas demon raita kyllä heittää ne loputkin hilseet pois päästä. Tässä jo tekee mieli taas hyppiä päin seiniä ja fiilistellä silmät vinossa. Taas pitää hieman tarkemmin tätäkin selittää.

Eli heti alusta lähtien biisi tekee tilit selväksi ja kulkee junan vauhdilla loppuun asti. Säkeistöstä pidän valtavasti; tuo basso ja kitaran ja laulun luoma tunnelma pistää pakosta silmät kiinni ja pakottaa pään nytkyttämään temmon tahtiin. Säröisästi sitten siirrytään kertsiin, jossa kysellään surullisen kuuloisesti miksi, komppiryhmän paukuttaessa hyvin rullaavia fillejä ja kikkailevia rytmejä. Keskivaiheilla tuleva (mielestäni hieman SOAD:mainen) riffi hoitaa hommansa hyvin ja on taas tuolla hyvin luomassa sopivaa vaihtelua itse biisiin. Kokonaisuutena siis hyvin nopeasti paukkuva teos. Melodioista suurta plussaa.

Joten tämmöistä, ei tämäkään biisi ollut siis pettymys. Eli nyt enään yksi raita jäljellä ja sitten saamme nähdä, että onko tämä neliraituri-hulluus-demo todellakin näin toimiva. Tähän asti on ollut todella toimiva. Mutta lopetanpa selittelyni tähän. Muhkea biisi ja pidot sen mukaiset, hyvä tyttö ja pojat! Nyt siis vain huomista odottelemaan. Näin.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta