Those Who Walk Away from Devastated Horizons

I-M: Pro -VICE | 13.09.2006 | Performanssi
7:22

Yhdellä otolla soitettu ja äänitetty kokonaisuudessaan improvisoitu teos.

Futuristinen, kaoottinen, jännittävä, pelottava, monimutkainen, moderni, vaihtelevia tempoja. Mukana myös rummut. Kappaleessa on käytetty kahta hard -syntikkaa, kolmea VST -syntikkaa, kahta sustain -pedaalia, kahta pitch bend -kampea ja yhtä modulation -kampea sekä kymmentä sormea ja kahta jalkaa. Huom! Ei liian pienille lapsille kuunneltavaksi, tunnelma on raivokkaan painostava tässä kappaleessa.

8.00   478 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Misenippu 06.08.2008
Varsin mielenkiintoinen kokonaisuus. Rakenne on kyllä melko omituinen,mutta sen ymmärtää improvisoidussa kappaleessa jotenkin.
Minustakin tuo neljän minuutin kohdalla oleva jännä ''vingutus'' on hiukan omituinen ja myös liian pitkä. Lyhyempänä se voisi toimia paremmin.
En erityisesti kokenut kovinkaan ahdistavaa tunnelmaa kappaleen aikana. Ainoat ahdistuksen tunteet ilmenivät kait tuossa ''vingutuksen'' suurimmissa huipuissa.
Mutta ihan kelvollinen teos.
0   +1 +2
 
Mika Björklund 16.09.2006
Lupaavasti lähtee käyntiin, tunnelma on selvästi elokuvamainen, mieleen tulee Goblin (bändi) ja sitä kautta Dawn of the Dead. Tematiikka selvästi siis tukee tunnelmaa. Improvisaario kuitenkin paistaa läpi, melodiapätkät tuntuvat hajanaisilta ja kappaleen rakenne on vähän epämääräinen. Toisaalta se, että eri osuudet tulevat mukaan ja katoavat oikullisesti (esimerkiksi äkilliset melodiapätkät) voisi toimia ahdistavan tunnelman luojana, mutta tässä kappaleessa melodianpätkät ja äänet eivät tunnu tarpeeksi painostavilta siihen. Kappaleen ehdottomasti huonoin kohta on keskivaihella oleva tyhmä filtterinrääkkäys vai mikä onkaan (siinä neljän minuutin kohdalla), liian tylsä ja liian pitkä. Teoksen tunnelmallisuus pelastaa paljon.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat