vol - 1

CPL | 24.10.2006 | Beat
1:25

kommentit erittäin suotavia, haluisin oppiikki jotaan :)

kaikki muut paitsi yks näistä biiteistä täysin itse sävellettyjä. kaikki lisätty tosiaan samaan aikaan, et toi "vol" ei merkkaa siin mitään.

10.00   295 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
amispojat 09.11.2006
aivan loistava!
0   +1 +2
 
tee-koo 26.10.2006
mikseri pisteillä mitään tee :) aivan loistava kommentti.
0   +1 +2
 
Anssi H 25.10.2006
No ohan siinä ihan perushyvää rytmiä, mutta sitten tuo efekti ja soundi osasto onniin orpoa. Enemmän efektejä mukaan ja äänenvoimakkuuksien säätöjä sopivimmiksi. Tuo tikittävä haikka on ärsyttävän kovalla ja kuiva. Tuo basso tuolla taustalla on myös liian hiljasella, ja toisenlainen soundi kävis mun mielestä paremmin siihen. Sitten tuo melodiasoitin sais olla 2 kertaa kovemmalla myös. Kyl se siitä ku teet vain enemmän ja enemmän. :)
0   +1 +2
 
Gotton Noo 26.10.2006
Ei huonot iskukuviot noilla rummuilla. Rummut ihan timmit.
Basso on melko laiha ja huomaamaton. Basso saisi tukea kickia enemmän. Ja kuten Anzeekin jo sanoi, että basso saundiin jotain... kenties ... hmmm.
Percussioita saisi olla höystämässä äänimailmaa. Tuomassa oman mausteensa. VArovasti niiden kanssa kuitenkin, jottei ne pistä tuota rytmiä hajalle.

Melodiaan lisää tehoa, paksuutta. Tuplaa melodian instrumentti ja laita ne vaikka hieman sivuille, vain vähän. Tai jotain. Voimaa, volaa hieman lisää siihen siis.
Pannauksia, asettelua stereokuvassa vois hieman miettiä tolle instrumentille. 'Juttelua'

Melodia on melko hyvän kuuloinen nuoteiltaan. Jotain pientä se kaipaisi, ehkä muita soittimia, percussioita efektejä tukemaan ja teemaa luomaan lisää.

Joku syna vois jauhaa taustoilla, pannattuna vasemmalle ja oikealle, saisit täytettä ehkä. Aina välillä pörähtelis, ja sitten muutaman iskun taukoa.

Efektejä (esim. VST) voisit käyttää. Lätki niitä mikserin raidoille, joille olet asettanut instrumentteja, rumpuja, perkussioneita, basson. Kokeile mikä kuullostaa hyvältä. Kokeile myös leikkiä hieman EQ:lla.

Rytmi on tässä oikein mukava. Samoin soittimien peruspohjasaundi. Mutta tukevoittamista ja paisuttamista vaatis tämä kappale.

Kuuntelen vielä toisella kokoonpanolla tätä...

Nyt huomaa selvästi kuinka melodia kaipaisi boostausta. Basso hieman asennetta ääneensä. Bassolaini on muuten hyvä, mutta jotain pientä kikkaa, muutosta voisi jossain kohti olla (tosin tämähän onkin aika looppimainen vasta, looppi).

Kicki on aika maukas in yer face, jotain siihenkin kenties voisi..en nyt osaa suoralta kirjoittamalta hyräillä mitä. Klappi tulee hyvin.. no hitto..mähän jo sanoin että rytmi on hyvä.

Jep.. Tästä vois saada aika kovankin kun vain boostais tätä. Efekteillä (kaikua, delayta, chorusta, EQ:ta (ehkä ei niin efekti) , distordia, flangeria..vaikka mitä) , stereoasettelun tsekkaamisella, instrumenttien muhkeammalla saundilla, voimakkuudella. Ja ehkä jotain pieniä kikkoja sinne tänne. Sellasia seitsämän meren ihmeitä, jota ei mistään muualta löydä.

Pisteitä en anna, kuten en tavallisestikaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat