Islands are no good

Chord Mystica | 16.11.2006 | Dub
5:14

v2.

8.25   617 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
cutless 30.08.2007
kyllä vain, jatka samaan malliin niin hyvä tulee...:] Tohon kertosäkeisiin olisi sopinu jotkut laulut tai räpit mut muuten menee latukseen...
0   +1 +2
 
7
Stimulant 15.03.2007
hei! letkeen kuulosta mazgua, koska tulee levyä pihalle?
0   +1 +2
 
Matti Kauhu 17.12.2006
Jyhkeää ääntä! Varsinkin stepperivetoiset osiot potkivat lujasti, lajityypille ominainen diskanttipuoli on hyvin hallinnassa. Vielä kun saisi vastapainoksi bassoa lisää ja ne löysemmät väliosiot pois...

Vaan tempaavasti lähtee tämä raita rullaamaan! Gwaan I!
0   +1 +2
 
8
SpeaK 05.12.2006
Meininkiä löytyy kyllä hienosti, jopa niin paljon että se ainakin isolta osalta korvaa soundipuolen osittaisen ohuuden. Pianosoundi kuulosti hieman muoviselta. Eli sample vaan vaihtoon niin eiköhän siitäkin hyvä tule.

Melodiapuolella ei mitään mullistavaa, mutta ajaa hyvin asiansa rennon meiningin tuottajana. Basso jytisee kivasti, ja bassolinja melodioiltaan on hyvää.

9 tulisi jos soundipuoli olisi paremmin kasassa. Elikkä, vähän hiotummat soundit. Psykedeliaa kyllä löytyi mukavasti, mutta miksauksessa on vielä paljon treenattavaa.

Kymppiin yltäisi sitten jos olisi melodia ja soundimaailma jo reilusti paremmassa kunnossa. Kyllä selkeästi potentiaalia löytyy kun vaan treeniä tulee lisää. :)
0   +1 +2
 
LauriT 27.11.2006
Stereokuva pomppii varsin psykedeelisellä tavalla hieman puolelta toiselle tuossa komppikitarassa. Muutenkin tässä on varsin kiintoisa tilavaikutelma - vähän sellainen fiilis tulee tätä kuunnellessa, kuin olisi hieman päihtyneessä tilassa. Lisäksi nuo hitaasti paisuvat saw padit ovat varsin psykedeelisen kuuloisia. Pianossa on myös tuollainen mielettömän laaja chorus-efekti, mistä tykkään.

Rummuilla on hauskoja triolikikkailuja tasaisen reggae-poljennon ohella. Muutenkin tässä on saavutettu oivallisesti dub-henkisen rytmiikan olemus. Tosin nyt kun toiseen otteeseen kuuntelen tätä vielä, niin ehkä noissa rummuissa on kuitenkin paikoitellen hieman liikaa kaikua - tosin tämä lienee melko subjektiivinen kysymys.

Dubia olen tullut kuunnelleeksi hieman vähemmän, joten en nyt osaa tähän mitään pätevää numeroa lätkäistä. Ehkä olisin kuitenkin kaivannut tähän jotain vahvempaa päämelodiaa, kun nyt tämä on vähän sellaista taustamusiikin oloista noin niin kuin yleisvaikutelmaltaan.
0   +1 +2
 
9
Kimmu Borgir 17.11.2006
Jeppistä!!! Tää on ehdottomasti mun mielestä paras biusa näistä neljästä...vaikka en ookkaan DUBiekspertti. Tarpeeks menevää mun makuun. Oikeestaan todella miellyttävää kuunnella. Toi kitara jutska on ihan pirun kiva... just great!!! Keep up the good work. Over and out!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat