Avalon

Axoldies | 07.12.2006 | Dream Trance
6:25

Tätä tehdessä meni ikä ja terveys. Joskus viime kesänä aloin rakentelemaan..

Joten laittakaahan tanssijalka vipattamaan ;)

8.94   3202 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Cooki 08.02.2011
Oi oi, jos tykkäisit tähän laittaa lyriikoita versen kohdalle..... sopisi aivan mahtavasti naisvoksut! Loistava progressivinen draivi tossa (skitta?)melodiassa. Mukavan omaperäinen
0   +1 +2
 
10
Hoozk 07.07.2008
jeeah tää biisi rulaa eniten täs projektis! hyvä vaa et käyttää paljo aikaa ni tulee hyvä ;)
0   +1 +2
 
9
Radio24h 27.07.2007
mielenkiintoinen... erittäin potentiaalinen... poweria löytyy, ideoita, ääniä ajetaan laidasta toiseen erinomaisesti. Homma lähti rokkaa puolesta välistä joten pitentä tiivistystä pitäisi ehkä tehdä... (tosin ajattelen tuottajan roolissa)

Miksaus pitäisi tehdä uudelleen, nyt ok mutta jos haettaisiin täydellistä soundia niin tavara heti tuotantopöydän läpi ja kirkastetaan muutama juttu ja tää on täysin valmis valtavirralle... Aivan rok:)
0   +1 +2
 
9
mikä toi syna on joka ihan tossa alussa lyö silmille... se mitä c4 ja avanto on ainakin käyttäny... tahtoo adoptoida sen ittekkin :P .... mut hei mainio biisi ... täynnä rakkautta!
0   +1 +2
 
Aurisgale 26.03.2007
Makea alku... oikein tyylikkäät soundit. Hiukan hätäisesti tuntuu tosin starttaavan 30 sekunnin kohdilla... olisi ollut mahtavaa kuunnella hiukan rakentelua, kun aivan alkuhetket oli 110% rautaa (kuuntelin alun monta kertaa, kun soundit oli niin nappiin menneitä kaikinpuolin).

Sahasoinnut ovat hyvän kuuloisia ja kitara on eloisa... akustinen kitara on kaunis... Ihmistä ja huilua muistuttava soundi on pirun nätin oloinen... hiukan nopeammin olisi voinut sen kanssa vain vaihtaa teemaa, kun se tuntuu jäävän hiukan päälle, kaikesta kauneudesta huolimatta.

Suvanto on jännä tuollaisella kierolla soundilla... tuo sahan mörinäpörinä filli on loistava, joka muistaa käydä moikkaamassa myöehemminkin pariin kertaan. Melodiat ovat kyllä varmasti vieneet aikaa säätämiseen. Bassline kuulostaa hyvältä ja se groovaa ihan toimivasti.

Lopussa tulee hyvä nostatus. Soundit ovat kaikinpuolin kunnossa ja vaihtelua on biisissä riittävästi, vaikka biisissä on pari hiukan junnaavaa kohtaakin... voi että kun olisit käyttänyt tuota lopun tasaista osuutta enemmän alussa, kun se kuulostaa törkeän hyvältä!! Kaikinpuolin loistava ja vahva tuotos, jonka olisi voinut kuitenkin tehdä rakenteellisesti mielenkiintoisemmin.

Kaikista pienistä puutteista huolimatta, tämä on mielestäni parasta mitä sinulta on tullut tähän mennessä. Tässä on paljon rakastettavia elementtejä. Kyllä tälläistä huolellisesti väsättyä biisiä on pakko rakastaa. Olisi mukava kuulla tämä hiukan tasaisempana versiona, joka olisi rakennettu hitaammin loppua kohden, kun tässä on muutenkin materiaalia mielettömästi.

Pidä loistava taso yllä!
0   +1 +2
 
9
-Juha- 26.12.2006
Tässä on kyllä aika paljon omaperäistä otetta, varsinkin tuossa melodiassa. Hienon kuuloisia soundeja. Hyvin sopii tuo synä ja kitaranvingutukset yhteen. Rakennekin pelaa hyvin ja vaihtelua löytyy mukavasti. Jotenkin tuntuu, että miksaus on hiukan "lätty". Saattaa kyllä johtua myös tuosta aika lätystä kikistä. Mutta ihan hyvältä tämä kuulostaa näinkin, eikä mulla ole syytä hirveetä rokotusta antaa sulle sen takia. Yhdeksän pärähtää.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 10.12.2006
Hienot perkussiot alussa ja sen jälkeen lähteekin vahvasti liikkeelle. Tulee mieleen 90-luvun sarjojen tunnarit tuosta sähkökitara+synaisku yhdistelmästä. Basari+basso yhdistelmä on hieman muovisen kuuloinen, mutta toimii kuitenkin erittäin hyvin, erityisesti bassolinja toimii mallikkaasti.

Akustisen kitaran soundi mukavan kirkas ja vähän suurempi detunen kuuloisuus siinä ei haittaa. Kyllähän tässä on tuota tunnelmaosastoa mukavasti esiillä, miksaus voisi olla ehkä hitusen parempi, mutta se nyt ei kuunteluun pahemmin vaikuta, tällä mennään.

Kitarat oiva ratkaisu tässä biisissä, ei niin perinteistä trancea. Ilman biittiä sopisi oivasti tunnariksi, mutta näin versioituna se sopii myös tanssittavaksi, tosin ihan täydellisesti tämä ei kyllä tanssita. Pidin kuitenkin biisistä ja onhan siinä sitä koukkuakin mukana.
0   +1 +2
 
8
karez 08.12.2006
Melodia puoli tuntuis olevan okei, mut biitissä sais olla enemmän potkua.
Kivoja kikkoja ja soundeja oot biisiin upotellu eli kyllä tän jaksaa useamminkin kuunnella. Ensimmäisen kuuntelun jälkeen jäi vähän semmonen
fiilis et oliks toi nyt tossa, mutta toinen kerta antaa jo paljon enemmän.
0   +1 +2
 
10
Avaro 07.12.2006
Mahtavan omaperäistä ja koukuttavaa trancea, ei tässä nyt oikeen pysty kommentoimaan kun ei ole mitään muuta kommentoitavaa kun että mahtavaa :D
0   +1 +2
 
9
StarScape 07.12.2006
Tää onkin tässä taustalla ehtinyt pariin otteeseen pyöriä.
Alussa on muutama sekunti tyhjää o.O
Liikkeelle lähdetään kuitenkin energisesti. Tulee paljonkin mieleen C-4 - San Diego. Basso on tukeva, mutta kickiin olisin kaivannut hieman lisää munaa, se kun tuppaa hieman jäädä taakse paikoittain. Melodiapuoli taas on mallikkaassa kunnossa. Tuo puhesynalla (?) tehty leadi on todella tarttuva, mutta sitä toistetaan ehkä hitusen turhan paljon. Kitarat ja piano kuullostavat hienolta, ja tuovat mukavaa höystettä äänimaailmaan. Mallikkaan kuulosta.
Tästä en voi kyllä antaa ysiä huonompaa numeroa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat