Huomenna

4:52
7.80   936 kuuntelua

Kappaleen sanat

[Huomenna] Jos kuolen huomenna / muiden lienee liian vaikea kertoa / puolestani mitä olisin halunnut sanoa / Olenko siis sanonut kaiken sen / mitä olisin koskaan halunnutkaan / se kaikki kuolee ruumiini mukana. / Huomenna! / Jos kuolen huomenna / kuka jää jälkiäni suremaan / tai toteuttamaan unohtuneita unelmiani. / Koko matka on vain ollut niin raskas / samaa virhettä toistaessa yhä uudestaan / Jos kuolen huomenna / se kait tarkoittaa ettei kukaan ollut lähellä auttamassa / Kukaan ei ole muistamassa / (ja kuka olisikaan). / Olemmehan kuitenkin kaikki tyhjää samaa, / hiljaisia mitään emme saa sanottua. / Sen kerran kun näen mahdollisuuteni / huutaa kaikille hyvästi iäksi / Osoittakaa postini suoraan helvettiin. / Vielä kun ymmärtäisi mitä ikinä sanookaan / Viimeisellä hetkellä mihinkään suuntaan. / Huomenna! /

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Flegeto 18.12.2011
Loistavaa settiä! Vokaalit etenkin kolahtaa! Sanoitukset eivät niinkään, jostain syystä. Jos tässä olisi hieman vähemmän toistoa ja enemmän vaihtelua, tämähän olisi täyden kympin arvoinen.
0   +1 +2
 
7
hate17 23.01.2007
Eipä siinä... ihan lyhyesti: laululla pilattu. Kitaroista tuli Rammstein mieleen aika kivasti, ei liikaa kuitenkaan, joten propsit siitä. Hyvät taustat tosiaan, laulu vaan sai lopettamaan kuuntelun jo ennen loppua. Mutta joo, eiköhän siinä ollu kaikki.
0   +1 +2
 
5
thera 20.01.2007
Mit..Vit..Ihan outo alku, mutta kun pääsi käyntiin tajusin mistä on kyse..ei silti kolahtanut.
Kai se johtuu vaan siitä että tyylisuunnan mukainen ei oikein iske juuri minuun. Sori pojat! Kone taustat oli kuitenkin kivoja ja noi instrumentaali osiot!
0   +1 +2
 
9
Pseudonyymi 16.01.2007
Varsin toimiva teos. Jotkin melko omaperäiset ratkaisut siellä täällä, piristivät selkeästi biisiä ja pitivät huomion biisin loppuun asti. Muutama siirtymä ontui hiukan, mutta se lienee voidaan antaa anteeksi osien erilaisuuksien nimessä. Ja valtaosa siirtymistä kuintekin on hyvinkin sulavia ja huomaamattomia. Lyyrinen sisältö oli hieman turhan peruskamaa omaan makuuni mutta ajoi jokseenkin asiansa. Pienestä hiomisesta ei ainakaan haittaa olisi.
0   +1 +2