Go Kill Yourself

Dj RefleX | 25.01.2007 | Hardtrance
3:11

Hardimpaa. Parempaa. tai sitten ei, kertokaa te :)

8.83   1474 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Tribe 30.01.2007
Hyvä basari ja muutenkin iskevä biisi! jotkut äänet hajoo tosiaa vähän ikävästi mutta laatu kamaa (tämäkin) :D
0   +1 +2
 
8
Dark@ngel 27.01.2007
Määrätietoinen alku. Noi jotkut äänet hajoo mielestäni ikävästi. Sopivasti vaihtelua biisissä. ns. Hidas kohta on hyvä =)
0   +1 +2
 
m1ze 25.01.2007
Nonnih kommenttia lupasin joten täältä lähtee ;)

Ihan jees alku vaikken tuosta VEC loopista ole niin hirveästi tykännykkään. Basari kuulostaa maan maukkaalta, joskin se on ehkä hitusen liian heikko tämän tyyliseen biisiin (eikun kompuraa vaan kehiin runsaalla kädellä) Breakkiin mennään suht nopeesti ja mikäs siinä, toimii. Perskeles tuossa breikin keskivaiheilla tuleva leadimelodia saa aluksi ihokarvat nousemaan pystyyn, mutta sitä olisi voinut kehitellä vielä pidemmälle. Tällaisenaan tuntuu vähän liian varman päälle ratkaisulta. Ainakin loppua kohden kohden meo alkaa puuroutua melko pahasti ja tuntuu että biisi suorastaan huutaa sitä jotain lopun highlight kohtausta mitä ei nyt sitten koskaan tullut. Perinteisellä crashillä lopetetaan ja that's the end.

Noh kaiken kaikkiaan ihan kiva pikku ralli joka tosin paistaa keskeneräisyyttään kuin naantalin aurinko. Liikaa perusvarmoja ratkaisuja ja ainakaan itselleni tämä ei juuri minkäänlaisia viboja tarjoillut. Ihan perus mukava meininki mutta häviää kyllä parhaimmille biiseillesi rankasti :(
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta