Uskotteko ihmiseen?

S. Ojanen | 23.02.2007 | Pop
3:45

Joskus usko häilyy.

9.00   502 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Pakko myöntää, että ensin kappale alkoi naurattaa: laineet, meri jne. Mutta koska kuuntelin kappaleen loppuun, onneksi kuuntelin, huomasin että "täähän kehittyy" ja biisin jälkeen jäi sellanen olo, et "toi oli tosi hyvä". Yllättävää, että suomenkielellä ei voi tehdä uskottavia sanoituksia. Jos sama ois ollut englanniksi, niin ois menny ihan kybällä. Se on jännää, se...se... Englanti. Se on niin jännää...Tärkeintä kuitenkin, taas yksi mielenkiintoinen ja hyvänkuuloinen projekti, tosiaan vielä suomenkielinen. :D
0   +1 +2
 
Zebhyr 13.03.2007
Itsekritiikin pitäisi johtaa pidättyvyyteen tuotosten julkaisemisen suhteen. Allekirjoittanut ainakin laittaisi havaitsemansa puutteet kuntoon ennen tuotoksensa julkaisemista.
0   +1 +2
 
8
slvs 12.03.2007
Soittopuoli hiukan tylsää, mutta stemmat pelastaa biisissä paljon. Itse sävellys suht hyvä ja ansaitsisi paremman toteutuksen.
0   +1 +2
 
bize 11.03.2007
Ihan mukavaa tunnelmointia, ei tästä sinänsä pahempia vikoja löydy. Kertosäkeen sointukierto on tosin kyllä kuultu jo ihan riittävän moneen kertaan. Välillä tuli don huonojen kevyemmän palat mieleen.
0   +1 +2
 
Begemot 10.03.2007
Täytyy sanoa, että yllätyin melko positiivisesti tästä biisistä! Biisin koukku on kyllä hienoissa stemmoissa. Esityksessä oli jotain koskettavaa. Ehkä lähin vertailu kohta sanojen ja esityksen suhteen olisi Don Huonojen jotkut akkarivedot. Sanat olivat toimivat, mutta vielä on varaa kehittyä. Lisää matskua vaan kehiin.
0   +1 +2
 
10
kärhi 06.03.2007
Tää on helvetin nätti, hieno kerrassaan!
Vaikka nauhotus on vedetty tolleen pienessä absinttinosteessa, eikä muita instrumentteja ole ollenkaan, toimii kokonaisuus kivasti. Sanottaisiinko, että jos tätä jaksais hioa jonkun tuottaja-velhon kanssa hieman niin syksyn singlelista menis uusiks. Maksimoivaa hittirajapintaa löytyy siis.

Kärhi / Supermassive / Absorb your absinth
0   +1 +2
 
zenri 23.02.2007
Ihan mukavan kuuloinen balladi. Vähän tuo soitto on liian tuollaista leirinuotiomeininkiä silti, jotain pientä lisävivahdetta siihen kaipaisin. Kertosäkeessä tosi hyvä melodia ja sovitus. Sanoituksista plussaa myös. Jotain rosoa tähän saisi vähän lisää jostain kaivaa, niin tämä olisi todella hyvä, mutta nytkin vallan hyvin erottuu edukseen täällä ringissä.
0   +1 +2
 
esw 13.03.2007
Näppärän kuuloinen biisi. Miksaus ja kenties sovituskin ovat tässä biisissä aika mitäänsanomattomat, peruskamaa. Stereokuvaa voisi olla. Laulusuoritus toimii. Soitossa ei vikaa, mutta hieman tylsähköä on tällainen kitarointi sellaisenaan. Sävellys on varmasti tämän tuotteen vahvimpia puolia. Arvelisin, että "tuotetumpi" versio biisistä toisi näitä ominaisuuksia paremmin esille.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat