The Call (remake)

7:46

Eli remake tosta The Callista. Oli sen verran kiva melodia että täyty tehä vähän parannelu versio. Rakenne on aika samanlainen ja keskityin lähinnä miksaamiseen ja paremman soundin hakemiseen. Laittakaapa ihmeessä kommenttia.

10.00   394 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 26.03.2007
Olen samaa mieltä tuosta cläpistä joka on turhan edessä ja kovalla mäiskimässä. Alun bassline ei oikein ole riittävän tykki, että se jaksaisi innostaa ihan heti, se on tuollainen hiukan turhan kaijutettu yksikseen... sellainen pehmo soidakseen yksin. Padit ovat nätin kuuloiset ja saavat menon kuulostamaan ihan asialliselta. Sointukulku on hyvä edelleen... padit ovat kyllä tämän biisin parhautta.

1:35 paikkeilla tulee hiukan tyhjän oloinen kohta, tosin vain hetkittäisesti... ihan hyvin nuo taustan padit korjaavat sen. Pääkohdissa jotenkin kaipaisi tuonne rytmipuolelle muutakin vaihtelua, kun siellä ei oikein kuulu muuta kuin kuudestoistaosia lautasilla, sitten nuo offbeattina menevät haikat plus läiske... noh onhan se kaikki mitä tarvitaan sinne, mutta jotain sieltä jää kaipaamaan... jotkut kivat rytmiväritykset voisivat antaa sinne sellaista tarttumapintaa.. efektit on myös loistavia hämääjiä, joilla saa rytmit liikkumaan.

Hmmm... tosiaan miksaus on parantunut ja leadit ovat kivammän kuuloisia, mutta pidän ennemmän tuon aijemman version soundivalinnoista, vaikka siinä ne meinasivatkin tulla hiukan jo päälle. Toisaalta tämä uudempi on miksattu sen verran paremmin että sitä kyllä mielummin kuuntelisin... vaikka vanhemmassa on enemmän otetta. Jotenkin tämä uusi versio lipsuu... siitä tuntuu hiukan loppuvan puhti paikoitellen.

Pituutta on hiukan liikaa sisältöön nähden, mutta ei tämä pääse liikoja onneksi kyllästyttämään, vaikka tuota toistoa meinaakin tulla useaan otteeseen. Tästä voisi hiukan karsia pituutta, yksinkertaistaa alkua ja kikkailua harvoin voi olla liikaa... Anyway... Reilusti tasapainoisempi kuin vanha versio... hiukan saatoin pitää vanhasta versiosta enemmän, mutta teknisten asioiden parantuessa piirun ylöspäin, niin kyllä valitsisin tämän paljon mielummin.
0   +1 +2
 
spiritusandasper 21.03.2007
Jooh... Tossa phaserefektissä ku noi haikat nousee, ni kirpasee siin just ennen ku tulee toi clapin feidaus, ni vähä turhan kimakasti ylhäältä. Ja tuo clappi on aika tommonen... ööö... rankka. Ei jotenki sovi ja on myös liian kovalla. Biitti on hyvän kuulosessa kuosissa ja bassolinja menee kivasti myös. Tuosta 1:20 paikkeilla alkaa siisti fiilistely, joskin noi haikat kantsis heivaa siit kohdast hevonkuuseen. :) Rakenteen kanssa jätkä on mun mielest vieläki suht reippaasti liian hätänen. Eli iha iisisti vaa noit vaihtoja ja osioita kehiin. Biisi on pitkä kylläkin ei siinä mitään, mut jotenki tulee sellanen hätänen fiilis varsinki alkupuolella biisiä. Loppu tuntui menevän vähä paremminki. Mut joo ei nuo iha kaikki vaihdot oo sul iha vieläkää semmosii tarpeeks sulavia. Mut koitapa nyt iha ensiks hiljentää tota kläppiä. Se on kyl liian koval. 3:15 taas asiallista soundia ja mukaval taval lähetään nostattamaan paitsi että se kläppi tulee jostain syystä siihe hyrräämään... :) No joo, taas tulee kritiikkiä tuutin täydelt ja paljo ei oo tullu positiivist sanottuu. No sitä kuitenkin myös on. Soundimaailma kuulostaa sulla tässä paljon isommalta ja paremmalta ku aikasemmin, vaik miksaus ei oo iha tasapainossa, ni silti paljon parempi suunta ja melodiat on myös ihan hyvän kuulosia. Vielä vaan lisää kärsivällisyyttä ja huomiota rakenteeseen ja vaihtoihin ja tietty siihen loppumattomaan soundin viilaamiseen ja miksauksen hiomiseen. Tuos 4:56 lähtee siististi tommosel venytysefulla ja siin toimii se lähtö hyvin. Mut joo, eipä täs juuri muuta. Kehityst on tapahtunu ja tästä on taas hyvä jatkaa seuraavia settejä kun oot pessy vanhat biisis laadussa taas kerran. :)
0   +1 +2
 
10
makes69 21.03.2007
No luistaa hyvin.
0   +1 +2