The Paradox Divine

Orge Rampage | 14.05.2007 | Melodic Metal
3:08

Äänitetty Vihannin studiolla toukokuussa '07.

7.75   1497 kuuntelua

Kappaleen sanat

:: The Paradox Divine ::

(san. Henri Arvola)


The silent sound
Echoes loud
Enough to hide the aberration
When man plays god


::There's no sublime
The paradox divine::


A haven for the feeble
Aberration 6+1


See, the axiom is false
No one to hear your calls

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Coivisto 14.01.2008
Joo taas saundilliset asiat ovat aika pielessä mutta tässä mennään jo aika syvälle suohon tuon miksauksen kanssa. riffittely on aika saamatonta ja vaikka alussa, ja (kertsissä?) olikin erittäin mielenkiintoinene muistettava melodian mussutus ei se pelasta koko kappaletta.

Miten basso on miksattu noin huonosti? Se kuullostaa kuin todella lihava mies päästelisi ihopuomuistaan ilmoja. Basso tuo raskautta soittoon ja se on tässä unohdettu. Biisi ei oikeastaan kuullosta miltään vaikka muutamat kivat melodiat sieltä sylettiinkin.

Takaisin piirrustuspöydän ääreen.
0   +1 +2
 
seppo_taalasmaa 20.12.2007
Kitarasaundit aivan vääränlaiset, varsinkin tollaisiin rytmisiin. Clean-saundit varsin onnistuneet ja muutenkin clean-kohdat hyviä.
0   +1 +2
 
8
MJ Antipope 17.08.2007
Ainakin tällä porukalla tuntuu löytyvän mukavasti monipuolisuutta biisi valikoimassa (näin kahden biisin perusteella). Melkein kuin olisi tuon ekan biisin jälkeen bändi vaihtunut. Mutta ei se mitään, hyvä vain. Tässä kipaleessa olisi mielestäni ollut juuri sitä kaipaamaani tilaa sille puhtaalle laululle, jota ylläolevaan kaipailin. Se puhdasveto kun luonnistuu jotenkin paljon paremmin kuin öykkä.
Kokonaisuudessan tämä oli osittain kankeahkosta rakenteestaan huolimatta biisinä mielenkiintoisempi kuin tuo eka "hittiveto". Ehkä vielä lisää sovitustyötä, ja tästä saisi tosi kovan vedon. Pituuttakin voisi olla enemmän.
0   +1 +2
 
digius 31.05.2007
Hieno biisi introsta lähtien. Paremmilla soundeilla melkeinpä proge-metallia..?
Hyviä suvantokohtia ja mureaa bassojyystöä!
Tästä kannattais tehdä miksaus enempi stereona ja ite piisiin pari minsaa lisää pituutta, ni avot!
0   +1 +2
 
9
Maijja-- 25.05.2007
Mä kyllä pidin tästä piisistä. Kokonaisuudessaan tosi kiva, mutta jotkin kohat ei toimi. Laulajalle paljo treeniä lisää. Puhtaat osuudet toimii todella hyvin mutta "murina" ei vielä oikeen. Bassoa enemmän kehii nii piisi saa syvyyttä.
0   +1 +2
 
7
Gradleth 14.05.2007
Aika vitun tylsä biisi puolentoista minuutin jälkeen oli hienoa menoa minuutin ajan niinku ois toinen biisi alkanut, mut sitten tulikin jo taas jotn kitaranrunkkaustaminimunalla loppu biisin ajan.
0   +1 +2
 
8
Night Child 27.05.2007
Tulee mieleen Rapture soundin ja "ärjynnän" sekä puhtaiden lauluosuuksien ansioista. Laulajan äänikin kuulostaa hieman samansuuntaiselta. Melodia kolahti! Ainoastaan hieman nopeampaa otetta soittamiseen jäin kaipaamaan. Hyvä meininki.
0   +1 +2
 
9
Ahermanni 28.05.2007
Hyviä sekä huonoja ideoita koottuna yhteen. Niinkuin liian monella muullakin bändillä mikserissä biisi kaatuu osittain siihen että pistetään biisiin örinää laulun sijaan jottei tarvitse melodialla päätä vaivata. Ja sitten kun vokalisti ei osaa öristä/karjua/huutaa niin soppa on valmis. Toinen miinus on että biisi tuntuu loppuvan kuin seinään. Johtuu noin vähäsistä lyriikoista ja epämääräsestä biisin rakenteesta. Kun biisi loppui luulin olevani menossa vasta kohti välisoittoa. Hyvää sit oli noi kitarariffit. Erityisesti akustinen kohta välissä oli nannaa!
0   +1 +2
 
9
Ahermanni 16.12.2007
Lienenköhän mitään niin hienoa mikserissä metallin saralla kuullutkaan kuin tämän biisin lyhyt mutta sanoin kuvaamattoman hieno osio joka alkaa minuutin ja 40 sekunnin kohdalla. Kuuntelen tätä osaa läpi uudelleen ja uudelleen enkä saa kyllikseni. Harmillista että biisi ei kokonaisuudessaan ole läheskään niin sykähdyttävä.
0   +1 +2