Radiance

Kloku | 24.05.2007 | Trance
4:19

Biisi on jo jonkin aikaa ollut duunin alla. Mielestäni hieman lyhyeksi jäi, mutta ehkäpä teen siitä joskus ajan kuluksi extended-version. Miksaus saattaa vähän ontua.

Kuunnelkaa ja kertokaa mielipteenne! Asiallinen kommentti (jälleen kerrran) on paikallaan! :)

8.67   636 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Marquez 25.05.2007
Joo tosiaan kuten sanoinkin tuossa aikaisemmin, niin osa rumpusampleistä kuulostavat vähän kehnoilta. laihoilta ja turhan monta kertaa kuulluilta ja kaiken lisäksi hieman "fruityloopsilta". Rumpukompeilla kyllä kikkaillaan varsin veikeästi aina välillä ja ne ovatkin parasta antia tässä kipaleessa.

Alku oli suhteellisen mielenkiintoinen. Rummut nousivat ja oikeastaan itse biisikin lähti hiljalleen käyntiin ihan hienosti.

Melodialinja jää vähän yksinkertaiseksi ja siitä ei saa paljoa irti. Bassolinjastakaan en osaa paljoa sanoa. Semmoinen perusbassolinja. Rakenne oli biisissä ehkä hitusen sekava. Jos biisiä meinaa pidentää, niin se tarvitsee ainakin lisää jotain soittimia ja osuuksia. Nytkin melkeinpä voisi lisätä melodian taustalle jonkin lisätsydeemin.
0   +1 +2
 
8
necrovision 24.05.2007
Tjaa, minusta tälläkertaa jäi vähän yksinkertaiseksi tuo melodia. Hyvä biisi muuten. Pituutta oli ihan riittävästi. Keep up good work!
EDIT:
Olin jo kuullut tästä kauan sitten Villeltä :)
0   +1 +2
 
9
DJ-TT 24.05.2007
Juu...tuli ihan mieleen Jaffakauppias
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat