Lasse in the wonderland

20:16

Biisi miksattiin todella hiljaseksi jotenka laittakaa ääntä enenmän tulemaan...

Eli tässä on sitten kertomus lassesta... Kyseinen biisi kyllä muistuttaa entisiä biisejäni ehkä vähän liikaakin jotenka täytyy ensikerralla tehdä jotain vähän erilaista!

7.50   635 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Guitarwall 02.06.2007
Aika pullan olet laittanut kommenttirinkiin pureskeltavaksi, tämä biisi varmaan skipataan jo heti pituutensa ja n. 10 minuuttia kestävän alkutylsyyden takia. Noh, progressiivisen musiikin jonkinlaisena ystävänä kuuntelin tietty koko biisin, ja yritin etsiä sieltä jotain itseä koukuttavaa. Alkua en todellakaan ymmärrä, vähän tuntuu että on vain isketty ideaa toisen perään välittämättä tippaakaan siitä, miten ne toimii yhdessä. Progen nimissä on tehty aikojen saatossa erittäin hienoja juttuja, mutta sen varjolla on myös tehty paljon ei niin hyviä juttuja. Tästähän voisi käydä pitkät keskustelut, mitä proge on ja mitä ei. Biisissä itsessään on aivan liikaa suvantokohtia, mielenkiinto ei mitenkään riitä koko biisin ajaksi. Menee enemmänkin jopa jonkun ambientin(jos olen musiikkigenren oikein ymmärtänyt) piiriin kuin progessiivisen rockin, mielestäni tämä ei ole progea. Progea ei pidä koskaan tehdä tekotaiteelliset syyt mielessä(niin kuin mielestäni tässä on tehty) eikä kikkailua kikkailun takia. Proge on sitä mikä tulee biiseihin luonnostaan, nyt tämä jäi vain kokonaisuudeksi monia eri osia, jotka eivät yhteen sovi. Mutta tsemppiä, olen sinulta kuullut joitain ihan kehityskelpoisiakin ideoita, jatka vain tekemistä niin totta kai taidot siinä kehittyy!
0   +1 +2
 
Meddi 01.06.2007
ou jee. 20 minsaa! alhainen miksaus??? kuuntelijan pitää nostaa volaa??? ei hyvänenaika. no mutta toisessa kitarassa on kyllä ihan saakutin maukas soundi! en jaksa loppuun, sori.
0   +1 +2
 
Muistikuva 01.06.2007
Taidetta kotiin... Ei tässä valitettavasti ole mitään tartuntapintaa. Oi miksi...
0   +1 +2
 
mooonis1 01.06.2007
kummallist ja outoo ja viel hirveen hiljaa.. Välil menee vähä sössöks ja tuntuu ettei aina soittotaito riitä.
0   +1 +2
 
Zebhyr 31.05.2007
Artisti on tainnut erehtyä genrestä. TÄmä taitaa kallistua enemmän freejazzin puolelle. Paikoin kuitenkin on viitteitä progeen päin.
0   +1 +2
 
repulse 31.05.2007
Kelpo biisiä pukkaa, mutta liian pitkä biisi ja ei jaksa fiilis kantaa loppuun asti...20.16!
0   +1 +2
 
marccus 31.05.2007
Erikoinen on oikea sana kuvaamaan tätä teosta. Mielenkiintoista "orkesterin" virittämistä. Sopisi hyvin johonkin elokuvaan, jossa päähenkilö etsiskelee kuumeisesti jotain LSD:n vaikutuksen alaisena.
0   +1 +2
 
Joylove 30.05.2007
Joo-o. Vähän vaikea tähän on mitään sanoa, olisi tämän voinut kyllä ehkä hiukan kovemmallekin miksata kun kuullakseen kappaleesta mitään joutuu vaffarista vääntämään nuppia siihen malliin kaakkoon, että linjahurinakin alkaa jo kuulumaan. :) Sen mitä kuuntelin niin ihan hauskaa psykedelia-vääntöä, ihan kokonaan en kappaletta kuitenkaan jaksanut kuunnella joten en voi oikein arvosanaakaan antaa.
0   +1 +2
 
mhotby 30.05.2007
Lasse synty, eli tylsän elämän ja koki kipuliaan kuoleman.
0   +1 +2
 
Slimer 30.05.2007
Progessa kuuluu mielestäni olla jotain aidosti kiinnostavaa, jopa innovatiivisia muotoja, jotta biisi soisi olemassaololleen oikeutuksen. Varianssi tietyssä määrin olisi myös mielestäni oikeutettua.

Näin ei ikävä kyllä kappaleessasi käy. Biisissä turvaudutaan turhan yksinkertaisiin ja auttamatta tylsiin kuvioihin, joita toistetaan aivan liian pitkiä pätkiä. Oikeasti mielenkiintoiset soitin- ja sävelkuviot sotketaan ja pilataan itseään tylsyttävällä masturbaatiolla, johon olisi kaivannut edes vähäistä rytminmuutosta.

07.45 alkava vaihe pelastaa tosin jo paljon, mutta pohjaväreen pysyessä samana, minun on vain pahoiteltava pettymystäni. Ehkä jo seuraavalla kerralla.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta