Aamunkaste

4:13
9.00   1170 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Roope Paltta 06.09.2007
Hieno akustinen kitara joka kuljettaa biisiä mukavasti. Laulu jälleen hyvää ja soundi toimiva. Hetkittäin tuli laulu soundista, Turkulaisen bändin nimeltä KUPITTAA:n laulajan soundi mieleen. Mielestäni hyvä biisi, vaikka tässäkin mielestäni kertsi olisi saanut olla sävellykseltään rikkaampi ja tarttuvampi. Ja jotenkin tuli fiilis, että biisi loppui taas kesken. Toki tämä on minun mielipiteeni. Mutta yleisesti kaikki biisit hyviä ja mielestäni kun kertsin sävelet tulee paremmaksi ja tarttuvammaksi on valmista radio matskua. Painotan jälleen, että näin minä biisit kuulen :)
0   +1 +2
 
theplan 01.09.2007
Oikein kivaa, rauhallista menoa. Mainio, lämpöinen soundi ja pätevää maalailua kitaroilla. Vähän tuommoista kansanlaulumaista sävyä siinä. Yllättävää muuten, että rumpali malttaa olla näin kauan soittamatta! :)

Laulu toimii hienosti (kuten kaikissa näissä biiseissä). Juuri se on erityistä, että laulaja tuntuu oikeasti sisäistäneen tekstin. Samaan hengenvetoon täytyy sanoa, että sanoitus ei muhun oikein purrut. Vähän kornia ja liian tuttuja polkuja kulkevaa. No, veikkaanpa että ihan täysin vastakkaisiakin mielipiteitä löytyy. Kokonaisuutena jälleen erinomainen veto!
0   +1 +2
 
9
Gartza1962 27.07.2007
Yllättävää kyllä tämä iski meikäläiseen eniten näistä. Liekö sitten ollut tuo akustinen skitta ja taustalla tunnelmoivat skitat... Olisi voinut olla hieman lyhyempi, mutta vain hieman!
0   +1 +2
 
njakke 21.07.2007
Mmmm, mikä ääni!
0   +1 +2
 
8
Coivisto 12.06.2007
Herkistelyä vähän lisää. ai ai....
Hieman liian samanlaiset taustat kuin Alta jään kappaleessa jos nämä on samalla EP:llä on. Ainakaan ne eivät toimi suoraan peräkkäin kuunneltuina.

Tuntui hieman väsyneeltä kuin oltaisiin istuttu koko päivä auringossa, että ei se ihan yhtä hyvin kantanut kuin Alta jään, mutta kelpo kappale silti.

Valmis paketti tuntuu bändi/artisti olevan mutta se meidän rakastama variaatio tulee varmaan sitten seuraavalla EP:llä paremmin esiin.
eikö niin. : )
0   +1 +2
 
9
ninny- 12.06.2007
Alun kitarasoundit oli jotain parhaimpia :) Tai koko biisin kitarat.
Lyriikat hempeet, kuten balladeihin kuuluukin. Tätä kuunnellessa tuli jotenkin sellanen kevyt olo ja vaan pakko antaa biisin viedä mukanaan.
Biisin melodinen puoli toimii; kaikki soittimet sopii loistavasti yhteen muodostaen upean kokonaisuuden.
Kyllä tätä vaan kelpaa kuunnella. Aivan mahtavaa.
0   +1 +2
 
9
Johann 08.06.2007
Tämäpäs oli kaunis kipale. Laulusta pidin erityisesti. Hieno kappale todella. Hyvä hyvä!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta