To the Earth

jaggeDBass | 30.07.2007 | Drum'n'Bass
5:05

Minä tykkään. On bassoa ja pimputusmelodiaa ja kaikkea semmoista. Jee.

8.00   503 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

MKDELTA 09.08.2007
Onpas tutut padit ;). Rummut on tiukat. Basso on ihan hassu, tulee mieleen joku reggae jostain syystä. To the earth samplejen jälkeen tuleva bassolinja ei kuulosta enää niin kovin hyvältä =/. Pimputukset on kivat, basso ei ole niin hirveän kiva. Onko toi padi muuten pannattu vasemmalle? Siltä ainakin kuulostaa. Olisi ehkä mieluummin kannattanut käyttää jotain pannaus LFOta tai stereolevitintä, tommonen yksitoikkonen pannaus käy vähän korviin näin pitkässä biisissä.

Noin, biisi loppui. Jäi vähän semmonen fiilis että biisi ei ole saavuttanut täyttä potentiaaliaan. Tässä tulee nyt (kerrankin!) jotain ihan konkreettisia parannusehdotuksia.

- Padeihin olisi voinut heittää delayta/reverbiä/molempia, ja sitten pannailla kaikuja tai sitten itse padeja. Miksaukselle ehkä hieman haasteellisempi mutta vieläkin ilmavamman fiiliksen antava ratkaisu. Okei, sanon suoraan että itse tykkään hukuttaa padit aivan pers keleen moiseen reverbiin ja kaikuun joten olen ehkä hieman äää öö biased tämän jutun kanssa
- Enemmän eri ääniä. Joku toinen tilu, tai padi, tai jotain sellaista
- Basson sävelkulun olisi voinut miettiä uusiksi, se oli jopa jossain määrin häiritsevä. Itselleni melodioiden/bassolinjojen teko on vieläkin ihan helvetin vaikeaa vaikka olen jopa jonkun verran musiikin teoriaa lukenut.

Rummut oli hienot, ja biisin ainesosat sopivat hyvin yhteen, mutta vahvasti jää fiilis että täyteen potentiaaliin ei päästy vielä.
0   +1 +2
 
8
e2 07.08.2007
Juu vanhempi atmosfäärinen junkka tulee heti alusta mieleen. Ja siitähän mä tykkään!

Padisoundi on siis tosiaan mainio, miellyttävän ilmava. Rummuistakin tykkään kovasti. Kivasti säksättää ja silleen. Bassolinjassa taas olisi minun korvaani parantamisen varaa.. Soundi on sinänsä jees, tosin kuulostaa siltä, että vähän on liikaa reverbiä. Mutta siis tuossa sävelkulussa on jotain mikä vähän tökkii. Jotenkin vähän juustoinen, ei huono, muttei kovin toimivakaan sävelkulku.

Pimputuskaan nyt ei ihan kympillä toimi. Ihan kiva, mutta jotenkin.. köyhä, etenkin melodian alkuosa. Korkealle mennessä se kuuluu kans jotenkin turhan kovalla, käy korvaan. Melodian loppuosa taas on toimivampi. Puhesämpylät sen sijaan osuvat biisiin mainiosti. Tulee kappaleen muuhun äänimaailmaan yhdistettynä Koneveljet mieleen.

Alku lupasi paljon. Jos muutkin osat biisistä olisi ollut yhtä nannaa kuin alun mainiot pädiswiippailut ja rummuttelujen alkupärinät, tällä ois menty pitkälle. Nyt tulos jäi vähän laihanlaiseksi. Bassolinja vähän toimivammaksi ja tuotannollisia parannuksia esim. kaikenlaista lisäsälää ja muuta hiomista niin johan toimii!
0   +1 +2
 
Mika Björklund 30.07.2007
Tulee vanha junkka mieleen soundivalinnoista. Ihan hyviä ideoita, kevyesti liikaa toistoa ja basso on liian staattinen. Bassolinja vaikuttaa aluksi hassulta.
Pimputus on vähän huono, pääton.

Rumpu kuitenkin rullaa kuin rulla tai junkkarumpu tsktsktsk. Jotenkin retro ja hieman ankea, mutta ei ollenkaan jäykkä joten toimii ainakin kerran. Miksauskin ihan passeli, ei mikään pro, mutta mitään kamalia mokauksiakaan ei korviini osunut. Parempi kuin projektin ensimmäiset biisit.
0   +1 +2
 
8
Peltsi- 29.08.2007
ihan puhdast saundii, rummut toimii, basso murisee mukavasti! menee muuten vähä oldskoolin puolelle. ois kyl saa nu olla vähä enemmän kikkailuu. mut kylhän tää menee!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta