KLAEP

Soultrap | 03.09.2007 | Electronic
4:56

Aika jännä. Käytetty itse omin käsin äänitettyä taputusta ja sormien napsuttelua eli aika uniikit kläpsyt ja napsut tässä. Acid-puolta on kyl vähän vähemmän mutta kun kuitenkin se kolkkisaundi sieltä löytyy jostain ja muutenkin on fiilikseltään tämmöinen vähän jännempi niin sopii tälle projektille parhaiten.

9.00   338 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Martian Law 28.10.2008
Mainio, biisi alkaa ja etenee kuin juna. Looginen paketti siis. Likimain high-end-luokan kuulokkeilla soundissa ei ollut valittamista. Jos nyt omissa korvissani onkin, se on sitten eri asia :) Toimiva biisi, siksi hyvä arvosana. Simppeli biisi, simppelit perustelut.
0   +1 +2
 
JM 12.12.2007
Aika pitkälti samaa kommenttia ku tolle heterosexual pridille, mutta nuo napsuttelut ja taputtelut on aika ihanaa. On tässä parempi melodia. Ja suvantokohta, transee, saatana! :DD:DD::D:d.d.d
0   +1 +2
 
Mika Björklund 14.09.2007
Paska basari. Omat äänet ihan nastat. Tai oudot. Vähän tylsä alku kun tapahtuu vähän asioita, mutta ei kuitenkaan ole mitään jumitusta tai koukkua.
Meno on parhaimmillaan vähän ennen ja jälkeen puolenvälin. Vähän köyhä biisi, pari kivaa ideaa kuitenkin, toinen on taputus ja toinen on napsuttelu. Jos edes kunnolla happoa olisi niin ei pystyisi valittamaan tosin.

Tiivistettynä: Liian vivahteetonta. Ei paska silleen, että olisi paska, mutta keskinkertainen. Olet tehnyt vaikka mitä parempaa ja mielenkiintoisempaa joten kuuntelen mielummin niitä.
0   +1 +2
 
MKDELTA 03.09.2007
Melkosen groovyä. Kiva idea biisissä kanssa. Pienen flunssanpoikasen kanssa kun elelen niin en mullistavaa syvä-analyysia jakso tehdä, mut tykkään.
0   +1 +2