War

Mr.Alex | 01.10.2007 | Club
6:41
8.50   200 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Whitel 05.02.2008
Mielenkiintoista meininkiä heti alusta lähtien. Club-genre kyllä hämäsi aika lailla. Odotin pitkään, että lähtis käyntiin muttei onneks lähtenyt. Paljon tyylikkäämpi näin mutta kyllä mä oisin jonkin muun genren laittanut.
Soundit herätti kateutta ja tunnelma hienoa ja taidokasta. Yhden kuuntelun jälkeen (sori ei jaksa panostaa) jäi vaikutelmaksi ettei ehkä jaksa innostaa ihan alusta loppuun, ehkä melodiset ansiot aukeaisi useamman kuuntelun myötä, en tiedä. Leffaanhan tämä sopisi tietty, olisin ollut ihan fiilareissa jos tälläisen olisin jossain leffassa kuullut!
Teknisestikin sanoisin, että aika laatua. Aluks kuulosti että oisi voinu vähän tunkkasia taajuuksia poistella padistä mutta enpä tiedä siitäkään varmasti.
Positiivinen yllätys radiovirran seasta!
Tulipahan pitkä kommentti..
0   +1 +2
 
8
FLUX 01.10.2007
Juuri näin. Kiinnostava alku. Ja jatkokin toimii: vaikuttavan laveaa, eeppistä ja visuaalista äänimaisemaa. Tässä kerrotaan suurta kertomusta sodasta, sen julmuudesta ja sen vääjäämättömyydestä, sodan julmasta logiikasta - ikiaikaisista sodan laeista. Teemaan sopivat näkemykselliset soundivalinnat ja runolliset äänimaisemat heijastavat sodan julmuutta ja
äärimmäisiä tunteita: toivoa, epätoivoa, syvää surua - sodan todellisuuksia. Hyvä biisi.
0   +1 +2