Kate Lesing - Neverland ( DooMMaster smashmix)

DooMMaster | 05.12.2007 | Dance
4:06

Tälläistä smash uppia, vokaalit isketty taustaan. Yksinkertaista - ei niin sievää. Ei kunnon automatioita eikä miksausta. SuperWaveP8han siellä vammailee paria nuottia. Kappaleen rakenne ei vastaa normia sievää, vaan tekee ihan mitä lystää.

0.00   205 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aissi- 06.12.2007
Fuckit siitä rakenteest, on tää aika mukava träkki.mussiikit pelittää tässä, ja oh, vokaaleita, monkey likes! naikkosella oisit voinu leikkii ehkä enemmän, mut tuli sitäkin tossa loppupuoliskolla hiukka, vaikka peruskaikuefektii taiskin olla kyseessä.Pitäs kunnon kajareil kuunnella tää, bassopuoli kun aika olennaista tällasissa.Sopivasti myös vaihteluu taustassa, huomas kyllä hyvin siel vaikutteita esim. drum'n'bassist tai jostai, jumankauta.Ysi kyl tekis mieli lätkästä tälle,tsekkaan beissipuolen ni sitte eiköhän se toteen käyne.Jea, keep doooing.
0   +1 +2
 
Gotton Noo 16.12.2007
Fifty oikeessa. Rehtiys maan perii. Ahaa eli kte lesing on paska... jaa.. voi ollakin.. ei tuo erityisen kummoinenkaan ole.. mikserin maailmassa noita kate lesing jumppauksia löytyy useita, joten yksi kälynen jumitus aina mahtuu lisää. Jätetään biisi tänne pyörimään ja keräämään lisää lokaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat