After Death

2:15

Hieman erilaista musiikkia kuin edeltäjänsä. Tämä kappale oli tarkoitus lisätä tänne jo aikoja sitten, mutta unohdin sen kovalevylleni pölyttymään ja nyt sitten löysin tämä uudelleen. Ensimmäisiä varsinaisia orkestraalisia kokeiluitani. Melko lyhyehköksi tämä jäi loppujenlopuksi, sillä en tässä oikein enää mitään muuntamisen varaa nähnyt. Melko alhaisilla taajuuksilla ja vähäisillä instrumenteilla tämä on toteutettu, mutta ei sillä pitäisi olla sen suurempaa merkitystä.

Kappale on omistettu ja tehty vaarini muistolle, joka kuoli sairaalassa nukkuessaan.

0.00   344 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Haava 14.05.2008
Vähän turhankin melodinen omaan mukuuni. Kokeileppa pudottaa temi puoleen tai jotain. Nyt tuo tausta tuo helvetin hyvin fiiliksen tähän ja sitten minutsa tuossa tempossa on joku älytön kiire. Ihan kuin äkkiä pitäisi soittaa kaikki nuotit pois. No joo... Kyllähän siitä toisaalta saa kiinni siitä hermostuneisuuden fiiliksestä, joka kuolemaa pohtivan päässä voi liikkua. Silti... Mutta siis kiva fiilis...
0   +1 +2
 
MKDELTA 22.12.2007
Tästä tulee mieleen erityisen paljon Throbbing Gristle - Beachy Head. Samaa tragiikan ja merellisten äänien käyttöä. Dissonanssia riittää aihepiirin huomiion ottaen sopivasta ja jousisoundi on mieleeni. Se muistuttaa hieman eräästä MicroKORG-syntikan jousipresettiä, näin sivuhuomatuksena. Lopetus on erityisen mieleeni. Kappale olisi saanut ehkä ollut hieman pitempä ja vähemmän minimalistisempi, mutta toisaalta, tämä oli tunteen puolesta hyvin aito kappale.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat