Back In The 90´s!

Bompaze | 10.01.2008 | Eurodance
3:41

Yeah! Tein taas löytöjä unohtuneilta CD-ärriltä!:D Tein tuossa 2007 kevään/kesän aikana (Shamis-nimellä) lukuisia dancebiisejä Radio KLF:n vauhdittamana - ihan vain "amispopittaakseni" niitä huvikseni autossa, kesä kun oli kuumimmillaan, ja neidit vähissä vaatteissa, heh heh :) Joten tästä alkaa sitten -JysäriSaaga- joksikin aikaa. :P Näitä tulee sitten kyllästymiseen asti: jos ei joka päivä niin sitten joka toinen (..ja näitä riittää;)

OK, nää voi kuulostaa ihan hirveältä jos näitä katsoo/kuuntelee "vakavalla" silmällä ja korvalla joten suosittelen lämpimästi heittämään vaihteen 90-luvulle, eli pi**urallivaihteelle, ihan läpällä näitä on väännettykin ja kun ei oo mitään Aquan tai E-Roticin tai Dazen tai vastaavien kuuloista laulajaa (valitettavasti) niin voi olla vähän kökköä senkin puolesta. Melkeinpä kaikissa ysärijysäribiiseissä kun laulaa aina joku muija (kertosäkeen ja muu biisistä onkin jonkun äläpöpölöpön räppäämistä:P)

Nyt loppu se lukeminen ja laitatte ne peililasit silmille, kaivatte ne vanhat pilotinreuhkunne ja kaksraitaverkkarit kaapin perältä ja menette käynnistämään sitä Corollaa! Ja nupit kaakkoon!!

0.00   810 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta