Unstable Synthvapor

weli | 17.01.2008 | Drum'n'Bass
4:36
0.00   226 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

weli 24.01.2008
Totta, ei tämä tosiaankaan täysiveristä dnb:tä ole. Minusta tää taipuukin enemmän tonne Trance'n'bassin puolelle...pitääpä tsekkaa jos semmonen genre löytyiskin tuolta valikosta.
0   +1 +2
 
SpeaK 21.01.2008
Kappale lähtee tykittämään aika välittömästi, jonkinlainen rauhallisempi intro olisi mukava. Kokonaisuudessaan aika mielenkiintoinen kappale. Taidetaan mennä niin hitailla tempoilla että kaipa tämä enemmänkin jotain breiksiä on kun dnb:tä. Alun miksaus hämäsi, kun soundit tuntuivat jotenkin liiankin pehmeiltä. Rummuissa voisi olla ehkä hitusen lisää särmää, mutta muuten pehmeä soundimaailma tuntuu kyllä tässä tapauksessa toimivan hyvin.

Melkoisen ihastuttavia melodioita, ne ovatkin oikeastaan tämän biisin ydin, sillä rytmi ja basso-osastolla mennään melko perusmenoa. Paska mikserin radio ei näytä edes missä kohtaa biisiä mennään tarkemmin, niin sanotaan että tuossa jonkun verran puolijälkeen tuleva soundi&melodia on pelastava voima tässä biisissä, todella herkullisen kuuloinen. Sen jälkeen tuleva osio toimii myös todella hyvin.

Miksaus voisi olla jotenkin särmäkkäämpi, mutta muuten tunnelmaa kyllä löytyy ja se taitaa olla pääasia.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat