Kuu Kultainen

Grand Moon | 15.02.2008 | Rock
6:07

HardRockkiin kallistuva balladi.
Sävellys ja sanat:
Petri Laitinen
Sovitus:
Grand Moon

7.75   660 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Rokkipoliisi 23.06.2008
Selkeesti parempi rutistus kuin Öiseen aikaan- biisi. Perusriffi tuo väistämättä mieleen Judas Priest:in. Ehkä vielä Rockimpi sovitus toimisi tehokkaammin. Ripaus tempoa lisää ja lauluun rajumpi ote niin Oujee. Joku moitti sanoitusta, mutta mun mielestä just tän tyylinen utuinen riimien sekamelska kuuluu tähän ku nenenä päähän! Onnistunut veto.
0   +1 +2
 
8
themielisairaala 25.02.2008
entäs jos muuttaisi sävelajia hieman ylöspäin? Voisi tehdä laulusta hieman tehokkaamman.
Kitarat kyllä kynträä asiallisesti. Ännitten tasi aivan uskottava ja mukava kuunnella.
0   +1 +2
 
6
SoundAlive 25.02.2008
Olipa tosiaan vähän ylläri, kun päästiin introsta säkeistöön. Näin kuulokkeilla kuunnellen löytyi hauskoja juttuja miksauksesta, kun kitaroita oli rohkeesti miksattu eri paikkoihin. Tuo mukavasti tilaa biisiin.

Gibsonit jytisee vakuuttavasti, mutta allekirjoittaneen musiikkimakuun mennään kuitenkin ehkä vähän liian perinteisällä suomi-rock linjalla. Kaipaisin vähän lisää vaihtelua sävellykseen ja sovitukseen, varsinkin kun biisi on noin pitkä. Arvostelijan musiikki maku rajaa siis arvosanan kutoseen
0   +1 +2
 
9
Hyvää kitarointia, ei käy kieltäminen, ei :)

Ihme ja kumma, kyllä tämän kesti kuunnella kokonaan, joten ei pituudesta haittaa ole, siis biisissä.

Uskoisin biisin tekijöiden olevan osaavaisia muusikoita. Minua hieman hämäsi solistin arkuus, olisi voinut jykevämmin ottaa ääntä käyttöön, eiköhän kaikupohjaa riittäisi eli sitä äijäenergiaa kehiin.

Hyvää rokettirolliahan tämä on.
Odotan mielenkiinnolla, mitä seuraavaksi lykkäätte eetteriin :)
0   +1 +2
 
9
Black Dog 24.02.2008
Niin kauniin synkästi soivat Gibsonit...
0   +1 +2
 
9
Dexteri 20.02.2008
Laulajan ääni on varsin omaperäinen....sanoitukseen on nähtävästi panostettu.Mr Numminen on sen luokan kitaristi että jo pelkästään siitä on annettava 9 pojoo.
0   +1 +2
 
Roope Paltta 16.02.2008
Rohkean pitkä biisi :) Biisin intro antoi ymmärtää, että biisi olis ollut enemmän rock. Niin tai siis mun korviini:) Soitto ja taustan soundit on hyvät. Itse laulun olis voinut tuoda mun mielestä enemmän pinnalle esim. jollain toisella kaiulla. Yleisesti hyvä meininki ja voisin kuvitella, että bändillä on hyvä henki tehdessään biisejä.
0   +1 +2
 
6
onks tää matti nykäsen uusin?...ei helvetti. minkä takia
0   +1 +2
 
Timo JM 03.03.2008
Hmm, mitähän tästä sanois. Periaatteessa tää on kiva biisi (joskin sanat aika kornit) mutta valitettavasti tässä ei toimi oikein mikään. Hirveesti yritetään puristaa mutta laulu ja soitto on auttamattoman kesyä ja falskia.

Tää voi olla tehty huumori mielessä mutta mulle tästä välittyy niin paljon tosikkomaisuutta, että lopputulos kuulostaa pikemminkin tahattoman koomiselta. Lähinnä tulee mieleen omat bändiviritykset parinkymmenen vuoden takaa - miksauksen tasoa myöten.

Anteeksi kundit. Ei nyt vaan oikein iskenyt.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat