Virgin Forest

Dream Vault | 27.02.2008 | Chill Out
4:10

Haaveilevaa ja herkkää chillailua.

9.25   544 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
flaa 28.02.2008
Kappalerakenne on hyvin järjestetty. Efektejä lötyy mukavasti sieltä täältä ja siirtymät toimii suht hyvin vaikka ne filtterisweepit tuntuis kaipaavan jotai pientä kyytipojaksi tekemään siirtymistä jotenkin iskevämpiä ja tuhdimpia. Kappale koostuu mukavista äänistä rakennetuista melodioista ja padeista, jotka toimivat yhdessä hyvin mutta kalvamaan se, että kappaleen tuntuu osin hieman autiolta. Varsinkin alkupuoliskolla olisi toivonut enemmän "jotain" elävöittämään taustanäkymää. Tuli hetkittäin tunne kuin katoisi kauniita kuvioita jotka näyttivät tyhjällä pohjalla hieman orvoilta ilman elävämpää taustaa. Mukaan olisi helposti mahtunut jokin elementti, esim. melodia tai pari, tuomaan lisää sisältöä. Onneksi nämä puutteet eivät laske kovin hirveästi arvoa tältä kappaleelta, joka vaikutti jopa puutteista huolimatta. Jos se saisi hieman enemmän sisältöä tukevoittamaan kokonaisuutta, kappale olisi noussut uusiin ulottuvuuksiin. Jään innolla odottamaan projektin antia tulevaisuudessa.
0   +1 +2
 
T-Sync 27.02.2008
Tosi mystinen tunnelmahan tässä biisissä vallitsee, niinkuin sulla yleensäkin näissä chillauspätkissä. Soundi tuo välillä mieleen kasarisynailut, tosin pienellä softaleimalla. tykkään siitä miten basso chillailee tossa biisissä mukana ihan omana melodiasoittimenaan. mulla trancebiiseissä se yleensä on semmonen tukijalka eikä ihan varsinainen instrumentti. Miksauksesta sen verran että ihan hyvältä näin luureilla kuulostaa, toi sointupadihässäkkä ehkä vähän puskee läpi välillä. rummut on mukavan minimalistiset ja toimii. piste.
Efektejä oisin kaivannu ehkä enemmän, noi linnunviserrykset kuulosti niin hyviltä mutta sitten ne loppuikin täysin seinään..
Melodioihin ei saa ihan älyttömän hyvää tarttumapintaa, mutta fiilis on erittäin hyvä. Mielialabiisi, mut niinhän ne kaikki. Tämmönen iltaväsymys kun pukkaa ja silmät meinaa painua kiinni niin tää musiikki toimi 100%:sti.

Toimiva paketti oikeastaan joka mittarilla. olipa sekava vuodatus..
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 16.04.2008
Oih, heti alussa aivan ihania tunnelmia, tuo sivusi kuvan värimaailma sopii täydellisesti siihen. Tulee japsiroolipelifiiliksiä, joka on aina mahtavaa.

Rumpukonesaundit ovat yllättävät, mutta sopivat tunnelmaan erinomaisesti.

Erittäin persoonallista ja kaunista, rohkeasti vain tekemään lisää koska tässä on todella hienovisio.
0   +1 +2
 
10
_whisper 21.04.2008
Mahtava, ei muuta <3
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta