2.Do you want to go to sleep?

5:47

Kertokaa mitä piditte ja koitte?
Myös rakentava kommentti otetaan ilolla vastaan...

Itse pidän biisiä vähän liiankin leppoisana, vaikka sitä hainkin... Alku introlla halusin kuvata sitä seko tilaa joka tulee joskus iltaisin, kun sedatiivejä on liikaa päässä... Sen jälkeen, kun alkaa pelottovasti nukuttamaan niin ei halua nukahtaa vaikka kuinka väsyttäisi... Bassokitaralla tehdyillä kuvioina oli tarkoitus kuvastaa sitä järkyttävää huminaa päässä silloin, kun "pitäisi mennä nukkumaan". Kaiken muun halusin pitää musiikissa selvän pehmeänä...

8.17   613 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

daredevil 26.03.2008
Hei! tämä on ihan hauskanlainen biisi. Tuo alkupuolen soolo oli aika siisti! Mielestäni se kuvaa sitä sekopäistä juttua kun pitäis mennä nukkuun.. muuten tää on vaan tällainen aika tavallinen ambient näpyttely, mutta kyllä tämä ihan hyvin toimii.
0   +1 +2
 
6
kilkka 15.03.2008
Noh... Melkosta thaihieronta-pelivalikkomeinikiä. Ei tätä kyllä jaksais kauaa kuunnella, paitsi juuri taustalla.
0   +1 +2
 
solesurvivor 15.03.2008
Alku on mielenkiintoinen, mutta minun makuun liian pitkä. Genre ei mielestäni kuvannut tätä biisiä tarpeeksi, koska ei tässä kyllä rokkia ollut. Äänimaailmojen maalailu on onnistunut hienosti, tosin vaihtelevuutta olisi varmastikin voinut vielä olla enemmän. Biisi eteni samanlaisena alusta loppuun, joillain hienoilla melodiolla tuonne olisi vielä saanut lisää tarttumapintaa. Tosin eikai tämän tyylisessä musiikissa aina niin tarttuvuutta tarvitse olla, jos tunnelma on kohdallaan.
0   +1 +2
 
marccus 14.03.2008
On taasen psykedelisiä aistiharhoja ilmassa. Tämä on ainakin tarpeeksi omalaatuista tavaraa. tunnelma on kuin sukelluksissa jossain tämän todellisuuden tuolla puolen.
0   +1 +2
 
8
Lenno 13.03.2008
Tuo monosyntikka(?)intro ei ollut mitään kauneinta kuultavaa, mutta sen jälkeen alkava biisi vangitsee mielenkiinnon. Mielenkiintoisia melodioita. Ei tätä kyllä ihan tota kuutta minuuttia jaksa kuunnella, mutta kuuntelin silti. Kasin laitan, ilman pidempiä puheita.
0   +1 +2
 
zenri 13.03.2008
Genre on minun makuuni todellakin ja kyllähän tässä progevivahdetta on kerrakseen. Eniten tökkii itelle soundit, jotka ovat jotenkin vähän turhan ohuita ja muovisia.
0   +1 +2
 
no enpä oikeen osaa muuta sanoo ku et Progessive rockista jäi viel se rock puuttumaan
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 11.03.2008
Omallatavallaan hypnoottista ja vangitsevaa äänituotosta, jossa melodiat monipuolisia ja yllätyksellisiä.!!
0   +1 +2
 
katara 11.03.2008
Jostain syystä tuli mieleen Pikku Kakkosen "Varokaa heikkoa jäätä".
Kyllä tämä toimi paljon paremmin kuin se edellinen, mutta toisaalta tälläisen musiikin kanssa paljon riippuu siitä, millaisessa mielentilassa kuuntelija on.
0   +1 +2
 
Black Dog 11.03.2008
Lähtee kuin ampiainen liikkeelle. Sitten seuraa huojuvaa äänimaailmaa, joka ei perustu mihinkään melodiaan vaan "väreilyyn". Kokonaisuus on jo sen verran progea, että se jo haastaa kuulijan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2