Lost In The Jungle

Teknomyssy | 27.08.2003 | Psytrance
7:34

Pitkän työn tulos on nyt tässä. Toivottavasti maistuu ja kommentit ovat aina tervetulleita :)

8.72   2699 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
jeansberg 14.01.2004
Shpongle!!!! :) Tuo kärpäs/sirkkaääni on ehlä kyllä vähä liian luja. Hyvin tehty taustaeffexejä. Kuulostaa hyvältä kuin 4x4 bassorumpu alkaa potkia. Masterointi ehkä vähä rankka korville, muuten hyvä
0   +1 +2
 
8
zood 13.01.2004
Hieno alku... aluksi kuuntelin lofillä ja tuli aika hieno säröääni alkuun tosta sirkansirityksestä. Tämä ei ehkä iskenyt niin voimalla kuin tuo armageddon vaikka varsin nautittava biisi onkin, mutta junnaa vähän paikoillaan jotenkin sitä odottaa jotain, jos sen laskun jälkeen olis lähtenyt erilainen teema olisi ehkä vähän tuonut pontta biisiin
0   +1 +2
 
9
pihatonttu 02.11.2003
hoo. hyvä viisu. miksaus ja saundit kohdallaan ja äänet sopivat jopa hyvin biisin nimeen (mikä on harvinaista) . ainoa mitä jäin kaipaamaan olisi ollut lisää soittimia tuon liidin ohelle tuomaan vähän lisäelementtejä viisuun, vaikka liidi olikin varsin monipuolinen. ainiin ja toi ylösmiksattu shaker oli yksinkertaisesta loistava!
0   +1 +2
 
8
a98 27.10.2003
hienoa menoa tässä. soundit toimivat joten kuten, basso on aika hyvä. alku oli kyllä pirun hyvä, tunnelma oli hyvä. basarin olisin vaihtanut, omaan makuun vähän liian basic. kyllähän tästä vanha prodigy mieleen tulee, ja se on kyllä ihan positiivista. acidit kuulostavat vähän ohuilta, claw acideilta.. en tiedä mitä käytit.. 4:00 suvantokohta oli hyvä.. kilinät ja taustat hyviä. vähän mielenkiintoisempia melodiakulkuja ja soundi hiomista niin hyvä tulee, mutta nytkin jo tosi hyvä biisi :)
0   +1 +2
 
9
RUMPUNEN 22.10.2003
siis tää maistu iha mamman lihapullalta! ei uskois et fruity loopsil sais näi hyvää aikaa!!!
0   +1 +2
 
8
Clargoa 15.09.2003
Alku on varsin lupaava, landeääniä yms., mutta 2 minuutin intro on liikaa. Muuten perinteiset goa-saundit ja paljon kliseen kuulosia sampleja, mutta melodiat on onnistuneet ja biisin rakenne introa lukuunottamatta hyvä(paitsi vähän pitkä biisi sisältöön nähden). Saundeissa on ilmeisesti vikana Fruity Loops, kicki on kuitenkin hyvä, mutta esim. snare kuulostaa noiselta.
0   +1 +2
 
8
Panuzki 31.08.2003
Ainakin tää on ollut työn alla melko kauan ja tietyllä tavalla se kuuluukin (en vaan osaa sanoa, miten). Melodiat voisi ainakin olla monipuolisempia ja masterointi ehkä parempaa. Jaksaahan tätä kuunnella, mutta mitään erikoisen säväyttävää ei löydy... Huono tekele tää ei tietenkään kuitenkaan ole.
0   +1 +2
 
9
Trace 30.08.2003
Kaikki ovat aivan ilmiselvään jo kertoneet kaiken mahdollisen kappaleen tekoon liittyvistä asioista, joten minä keskityn nyt vain tunnepohjaiseen fiilikseen, jonka kappaleesta sain. Alku oli kyllä todellakin kappaleen parasta laatua. Vaikuttavinta oli se, että alun fiilistelyn jälkeen en saanut kylmiäväreitä pois selästäni. Sekin pelkästään on jo todella hyvä saavutus. Fiilis oli kauhun viettelemä, mutta sehän on Psytrancen tarkoituskin ja siitä isoa plussaa. Ainoastaan pieni hetkellinen tylsistyminen iski vähän päälle kolmen minuutin, mutta sekin poistui kappaleen yllättävyyden takia. Aaah neljän minuutin kohtava oli MAHTAVA. Tämä mies tykkää.. :) Jälleen taattua Teknomyssy laatua.
0   +1 +2
 
10
Slightly Mad 30.08.2003
Ehdottomasti jäbän PARAS biusa!!
Tätähän kehtaa soittaa jo kavereillekkin heh heh hee....
NO joo asiaan, biusa tosiaan lähtee hyvin käyntiin, intro on mukava ja tunnelma viidakkomainen (magic people, voodoo people....jee jee) no ei siittä oikeasti prodigy mieleen tullu, mut tulipa kuitenkin...
Joo efektit on kyllä ihan kohollaan niinkuin aikaisemmin on tullut ilmi, melodiaa olis voinut vähän kehittää johonkin suuntaan, mutta hyvä se on näinkin perhana antaisko piruuttaan ekan kybän??? n o j o o annettaan vuan...
0   +1 +2
 
10
sabine 29.08.2003
tässä on aivan loistavaa tuotantoa...jotain tosi hemaisevia saundeja syntyy päähän kun tätä kuuntelee, ihan mielettömän loistava meininki ja biisi jaksaa kantaa itseään kutakuinkin loppuun asti, loistava!!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta