Risin'

Jesus Burrito | 09.09.2003 | Chill Out
2:05

Lämpötila nousee...tää on hissimusaa...

9.00   890 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Haava 17.02.2004
Hyvät fiilarit tässä on... Noitsa vokaaleista, että niihin ärsyttäviin "delay"-kaikuihin voisi heittää gaten tuosta itse vokaaliträkistä... Näin se delay ääni kuuluisi vain silloin kun itse laulukin soi ja ne ikävät jälki kaiut eivät pilaisi tunnelmaa... Muuten oikein kiva ja näppärä tekele.. Pidin tosiaan tuosta fiilarista tuossa.
0   +1 +2
 
Rhino 15.02.2004
Tunkkaiset soundit. Laulu kuuluu vähän epämääräisesti. Biisinäkin aika vaatimaton esitys.
0   +1 +2
 
G-Tune 15.02.2004
Ihan mielenkiintoista chilliä. Mukavia breikbiittejä välillä, ja muutenkin aika rento tunnelma biisissä. Soundipuoli tuntuisi olevan hoidossa, pannaukset ovat onnistuneita ja miksaus kuulostaa hyvältä. Biisi on todella lyhyt. Nuo vokaalit ovat ihan biisiin sopivia, en tiedä olisiko biisi kuitenkaan pystynyt "elämään" ilman niitä. Toisaalta eivät ne vokaalit mitään todella "maailmaa kaatavan" hienojakaan ole, biisi kuitenkin kokonaisuutena on rento ja chilli biisi, jos melodia vielä olisivat olleet samaa luokkaa muun tuotannon kanssa niin tässähän oltaisiin todella rentoina ;)
0   +1 +2
 
Elektrojänis 15.02.2004
Omalaatuinen kollaasi. Mielenkiintoinen näkemys hissimusiikista. Välillä kuului sellaisia rasahduksia kuin vokaalit olisi mennyt särölle. Kokonaisuutena hieman hajanainen, mutta tuntuu silti loppuvan kesken. Tuli mieleen että onko uploadaus katkennut kesken. No joo. Näistä aineksista saisi rakennettua varmasti maukkaammankin keitoksen... Varsinkin jos heittaisi vielä jotain lisämaustetta joukkoon. Näin siis minun mielestäni.
0   +1 +2
 
a98 04.02.2004
oli ilmeisesti samplailtu vähän jotain laitonta. eipä oikein toiminut ku sämpläys töksähtää ja sen sisältävät rummut ei mene yhteen noiden omien päälle liimattujen rumpujen kanssa. niin ei tämä chilliä ollut vaan jotain breakbeat dnbssahtavaa kamaa. ei tämä pahalta kuulosta, kuulostaavaan varsin helpolta ja tulee kysymys paljon tässä on omaa?
0   +1 +2
 
10
WandaT 04.02.2004
Ai ku ihana!ajatella, ilman rinkiä, mä tuskin olisin ikinä kuullu tätä biisiä, mutta nyt munon pakko huomena imuroida tää! ihanan rento, rytmiltään hauska ja sanoiltaan helppo:)tätä sitä pitäs aina ennen tenttejä kuunnella. unohtais kaikki paineet ja ottais vaan hetken kerraallaan. Vaikka joku luultavasti sanois että äänen laatu on huono, mutta mun mielestä on just näin loistava!aivan upea!pakko sauma antaa 10 ja liittyä faniksi, jotta löytää myöhemminkin tämän muusikon! luv:WandaT
0   +1 +2
 
8
Pastori 04.02.2004
Täähän on aika magee biisi. Noita laulusampleja kuulee aivan liian vähän yleensä joten tällainen on oikein mukavaa kuultavaa. Ainoastaan tuo tajuton kaiutus häiritsee. Itse olisin diggaillut enemmän jos sitä ei olisi ollut. Mutta muuten ihan jees kamaa. Laulusamplet nostaa aina pointseja.
0   +1 +2
 
8
thenuke 04.02.2004
Alku on kyllä hempeää "lämmittelymusiikkia", mutta tiukka rumpubiitti nostaa hienosti jännitettä. Basso taustalla on sopivan messevä ja laulu sopii hienosti tunnelmaan. Häiritsevä tekijä on se että laulu tuntuu liian kovalta, se jopa vähän särkee. Kestokin olisi voinut olla vähän pitempi, nyt ei oikeastaan päästä vielä edes vauhtiin. Mutta kyllähän tätä ihan mielellään kuunteli.
0   +1 +2
 
Nyhde 30.12.2003
Tämähän oli aivan käsittämättömän lyhyt. Ja vokaalitkin oli luultavasti ripattu jostain. No, siitä huolimatta tässä oli sentään edes jotain ideaa - tunnelma toimi. Teehän jatkossa huomattavasti pidempiä kappaleita. Sellainen ihan oikea rakenne voisi jo tehdä huomattavan hyvää jälkeä musiikilliselle ilmaisullesi. Mutta joo, ihan jees.
0   +1 +2
 
d fast 21.09.2003
aikas kivaa chillausta, voksut on mahtavat ja muutenkin tunnelma on äärimmäisen nätti. biisin pituus vaan on kaikessa säälittävyydessään liian lyhyt, mutta onneksi repeat-nappula on keksitty. pituudesta miinusta, muuten täydellistä hissimusaa. rumpupuoli oli aluksi hieman hämäävä, mutta kyllä noihin korva tottui toisen kuuntelukerran jälkeen jo. nam nam.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat