Ankea maa

Ankea maa | 25.11.2008 | Drone Doom
10:03

Yhtyeen nimikkobiisi

Aluksi äänitin kolme erillistä bassoraitaa, joista kolmannen piti tulla erilliseen kappaleeseen. Kun pistin raidat päällekkäin, totesin lopputuloksen olevan jo valmis.

4.75   751 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Azag 07.02.2009
Vaikeahan tätä mistään on lähteä kommentoimaan. Kappale kiertää samaa kehää ja valitettavasti huomaan jo puolessa välissä olevani hieman kyllästynyt. En vain oikein pääse tunnelmaan sisälle.
Matalat pörinät kuulostavat ihan hyvältä, mutta kokonaisuus jää kuitenkin valitettavan tyhjäksi. Saattaa tosin olla (ja varmaan onkin), että jossain tietyssä mielentilassa pitäisin tästä enemmänkin. Nyt jäi kuitenkin hieman vaisuksi tämä kuunteluelämys. Numeron antaminen on sen verta vaikea tehtävä, että jätän sen tällä kertaa tekemättä. Turha kommentti, mutta tulipahan tehtyä.
0   +1 +2
 
Alåne 29.12.2008
Diggaan kyl. Vähän jotain delayta messiin, vaikka aux raidan kautta tai jotain. Niin olis ollu mun makuun vielä buenompi.
0   +1 +2
 
JM 14.12.2008
ihan kivasti tapahtumia tässä. Jostain syystä vaikak dronessa ollaankin, niin kaipaisin tuota nopeampaa näppäilybassoa esiin enemmän, se antais tähän enemmän sellaista musiikillsita sisältöä tai jotain. toki tällainen nihilsitisempikin ääniote tuottaa omanlaisensa tunnelman. Ihan asiallsita feedbackiä välillä. Tämä on tällasta aavikollaharhailua kuitenkin, että matka on ihan siisti, mutta mihinkään ei päästä. Jollain tapaa jäin kaipaamaan jotain sellasta pistettä, A:ta ja B.tä, joiden välillä mennään. Vaikka toisaalta tyyli tämäkin. pisteet toteutuksesta, tyylikkäästä äänimaisemasta ja tunnelmasta. Miinuspiste kiintopiteiden puuttumisesta.
0   +1 +2
 
Fitz 26.11.2008
Kommentoin nyt vaikka tämä ei minulle mitenkään tuttu genre olekkaan, enkä väitä tästä liikaa ymmärtäväni. Kommentoin siis vain miten tämän koen.
Tunnelma on pohdiskeleva ja.. ikiaikainen. Tulee mieleen että Ankea Maa on ikiaikainen valtava läsnäolo, joka pohtii elämän peruskysymyksiä keskellä kaikkeutta ja olemattomuutta. Hieno tunnelma.
Äänet ja pörinät ovat kyllä komeita, sikäli kun niistä ymmärrän, etenkin muutamat surinat kyllä aiheuttivat mielihyvän tunteita itselläni.

Mainiota pörinää, hienoja tunnelmia, tätä kuuntelen kyllä mielelläni!
0   +1 +2
 
Disintegr8 27.11.2008
Soundit ovat tosiaan aika maukkaat, omaan makuun ehkä hieman liian vähän bassoa, mutta se ei ole mikään edellytys toimivuudelle. Muistuttaa osaa Sunn O))): n minimalistisemmasta tuotannosta (mm. A Shaving of the Horn That Speared You). Kaikkiaan onnistunut ja hienosti raskasta doom-fiilistä luova biisi. Olisin mielelläni kuunnellut pidempäänkin vaikka kestoa löytyykin vakuuttavat ~10min.
0   +1 +2
 
Haava 27.11.2008
Hieno biisi. Tykkään monista saundeista. Pieni lisä sustainissa tuskin olisi tehnyt yhtään haittaa, mutta rokkasi todella täysillä tämä. Mutta siis todella eivät pelkästään saundit, vaan tämä kokonaisuus oli kaikessa tasaisessa kaoottisuudessan erittäin miellyttävä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat