2

7:25
9.33   434 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Noniin, nyt lähti vähän erillaisella melodialla liikkeelle. joku mieskin siinä alussa sanoi niinku jostaki 60 leffasta. vanha tunnelma täs on. erillaasia soittimia tai ääniä taas kuuluu :) tää on tällästä vipanpäälle taidetta ja sielä oli jo lähteä kolistelut lapasesta :D lopussa hassua säätelyä. :)
0   +1 +2
 
pommikaitsu 19.10.2009
muutkin on löytänyt c-kasetin hienouden. äänet jos oli taltioinut paremmin narulle niin niistä saisi enemmän selvää. sointi jää hieman varpusille. on tässä mielenkiintoiset vibat päällänsä.
tämän jos olisi alkuun pariin kertaan enemmän ennen nauhoituksia niin olisi kuulostanut paremmalta. luostari on läsnä.
0   +1 +2
 
10
-TJ- 19.01.2009
aika sellainen perus kappale. ehkä eniten sielun noutajien tyylinen. joissain kohtaa perkussiot tai noin harjat vetää korvat kyllä teräsvillanlailla kakkoseen. ehkä vähän sellasen elokuva alkuteksteihin sopiva tunnari! alun ommentti ja lopun keskustelu summaa hianosti myös! lauri tiesi paikkansa talossa ja lopussa käyty narsistinen itensä ja muiden jäsenten kehuminen oli hianoja!
0   +1 +2
 
9
stuf 09.01.2009
Ideaa on kuin pienessä luostarikuppikunnassa. Tässä eepoksessa tuo asiaankuuluva tribaalinen ulottuvuus aka. improvisaatio kuitenkin ottaa muutamassa kohdassa kultakorviini liiankin säröisesti.

Se ei kuitenkaan riko unelmaani kolmetuntisesta tämän biisin parissa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat