Exposure

-sihiL | 26.01.2009 | Electro-Industrial
4:08

"We will not be held responsible for any hearing impairment, or damage, caused to you from excessive exposure to this sound."

6.00   435 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
valoraami 24.02.2009
nojoo, tää olikin vähän erilaista sitten. tuli saksalainen olo ja viikset kasvoivat nenäni alla. suoraviivaista ja osin toimivia systeemejä biisissä. Toi liidi jätti ihmettelyn tilaan. Se on karsastava joskin ei mitenkään perustelematon näin yleisilmettä silmälläpitäen. Hienoja soundeja taustalla varsinkin loppuosiolla. Ihan täysin en osaa tykätä kun on mulle vieraanlainen (itä-saksalainen ja kasari) lähestymistapa. valitsin tän projekstin tuolta listalta kuuneltavaksi sillä perusteella että se oli merkattu keikkailevaksi artistiksi. Ehkäs tämä on aivan toinen juttu livenä tämä hommeided?
0   +1 +2
 
MKDELTA 27.01.2009
Onpas funkyä kamaa. Basso olisi saanut olla hieman kuuluvampi soundin puolesta. Vähemmän cutoffia? Enemmän resoa? Mut basso ja biitti pelaa sangen hyvin yhteen ja meno on niittenm puolestaan tosiaan FUNKY, herranjumala ihminen(?) mitä sinä olet mennyt tekemään. Kilinät luovat mukavan häymä ja nokturnaalista fiilistä. Sahaliidissä olisi saanut puolestani olla välillä vaikka jotain jäniä modulaatiota. Mutta mutta tulee tämä n. puoliväli ja kappaleen luonne muuttuu alkua(kin) parempaa suuntaan. Aika ihku resonarskunta bassossa. Ja sit hurinaa. <3 Tuo loppupuoli kyllä toimii ihan perkeleen hyvin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta

!