Tyhjyys ilman sanoja

Ankea maa | 25.05.2009 | Black Metal
6:54

Dronea, Ambienttia ja Black Metallia. Hieman poikkeaa tulevan julkaisun muiden biisien tyylistä. Ehkä melodisin veto tähänastisista.

8.20   740 kuuntelua

Kappaleen sanat

Silmistäni loistaa tyhjyys,
mutta pääni sisällä kuuluu huutoa.
Tuskaisia huutoja, kirkunaa,
puhetta valittavaa.

Kuoleman jälkeen ei ole mitään.
On vain tyhjyys, ilman sanoja.


Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
`VARJO´ 10.01.2011
Todella toimiva kitarateema, vokaalit samaten. Tunnelma on jälleen todella loistava, tällä kertaa soundi on helekutin kuiva ja kylmä. Tämmöisiä lisää!
0   +1 +2
 
Disintegr8 30.09.2010
Ylitsepursuavassa (vai Burzuavassa, ehheh) suhinassaan biisi muistuttaa osaa Methadronen tuotannosta. Basso on suurimman osan ajasta hyljätty jonnekkin pimeään koloon ja diskanttia ropisee korviin miehekkäin mitoin. Kaikuvat vokaalit käyvät ihan yksiin muun tunnelman kanssa. Olen samaa mieltä Pelastakaan kanssa että nuo matalat tahdittavat repäisytmuistuttavat kaikessa synkkyydessään kelloja ja luovat sellaisen peruslaatuisen väistämättömän tuomion tunnelman. Tuosta viiltävämmästä melodiasta tuli hiukan mieleen jotkut Sunn O))): n bläkärimäisemmät biisit joka on pelkästään positiivinen asia. Tämä biisi muistuttaa aika esimerkillisesti siitä että dronemaisen musiikin maailmassa diskantti ei ole mitenkään häpeä.
0   +1 +2
 
8
SuomiFinland666 15.08.2010
Vokaaleista tulee mieleen Burzum. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
Wargoth 01.04.2010
Tulee mielee joku vanhan Beheritin ja Silencerin perverssi yhdistelmä... Saundi on muuten aika omalaatunen, koitas joskus pörinää kohinan tilal. Toimii.
0   +1 +2
 
10
mielenkiintoinen mainio enempää en osaa selittää.
+2   +1 +2
 
Haava 03.06.2009
Muuten tuo tastahumina ja hurina toimii. Tuo sihinä siinä (diskanttinen kohina) tuntuu vain lähinnä syövän biisin tehoa, mutta siitä en ole ihan varma. Tuo viiltävä melodia taustalla on hyvä, mutta tuo kitaramainen rumahdus tuntuu enneminkin syövän biisin tehoa kuin lisäävän sitä. Huudot taustalla tuntuvat nemmänkin koomisilta.

Paljon hyviä elementtejä jotka tuntuvat jopa jossian kivasti (lue: raastavat sielua), mutta kokonaisuus tuntuu jotenkin harkitsemattomalta ja koomiseltakin vähän. Tuo perustausta ininä tuohon humiann kanssa rulaa kyllä kovasti ja tekee tämän biisin siulun. Yksinään olisi ollut varmaan jopa parempi.
+2   +1 +2